Burak Abaka Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 77 Çarşamba 11:00 #1 Sevgili arkadaşlar, dün itibarıyla Clubs avatarı oluşturdum fakat bir takımım olmadığı için oynayamıyorum ve kimse de takımına almıyor. Clubs'ta takım bulabileceğim yerler, sunucu, topluluk grubu gibi yerler var mı? Yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: Çarşamba 11:28
Sevgili arkadaşlar, dün itibarıyla Clubs avatarı oluşturdum fakat bir takımım olmadığı için oynayamıyorum ve kimse de takımına almıyor. Clubs'ta takım bulabileceğim yerler, sunucu, topluluk grubu gibi yerler var mı? Yardımcı olur musunuz?
goktuggkk Decapat Katılım 7 Ağustos 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 19:32 #2 kanka naptın buldun mu takım Artı 0 Eksi
KS KS Burak Abaka Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 77 Çarşamba 19:59 #3 goktuggkk dedi: kanka naptın buldun mu takım Genişletmek için tıkla... Bulamadim reisim bulmak imkansız Artı 0 Eksi
goktuggkk dedi: kanka naptın buldun mu takım Genişletmek için tıkla... Bulamadim reisim bulmak imkansız