supherin
Femtopat
Daha fazla
Merhaba. FC 26'yı ön siparişten çıktığı zaman satın aldım. O zamandan bu zamana kadar her modda sorunsuz oynayabiliyorum fakat "Clubs" moduna girince karakteri ben yönlendiremiyorum. Oyun başlar başlamaz korner direğine koşuyor ve orada kalıyor. Oyunu durdurup menülerde gezebiliyorum ama klavye dahil hiçbir şeyle oyun içi oynayamıyorum. Ne yapmam lazım?
Arkadaşlar görüntü kısmından oyunu 60FPS'e sabitler ve V-Sync açarsanız sorun çözülüyor + oyundayken Alt Tab atmayın ben bir de çapraz platformu kapadım o zaman tamamen oldu sonra tekrar açtım sorun çıkmadı kısaca 60 FPS sabıtleyın V-Sync açın iyi oyunlar.
Merhaba. FC 26'yı ön siparişten çıktığı zaman satın aldım. O zamandan bu zamana kadar her modda sorunsuz oynayabiliyorum fakat "clubs" moduna girince karakteri ben yönlendiremiyorum. Oyun başlar başlamaz korner direğine koşuyor ve orada kalıyor. Oyunu durdurup menülerde gezebiliyorum ama klavye dahil hiçbir şeyle oyun içi oynayamıyorum. Ne yapmam lazım?
Arkadaşlar görüntü kısmından oyunu 60FPS'e sabitler ve V-Sync açarsanız sorun çözülüyor + oyundayken Alt Tab atmayın ben bir de çapraz platformu kapadım o zaman tamamen oldu sonra tekrar açtım sorun çıkmadı kısaca 60 FPS sabıtleyın V-Sync açın iyi oyunlar.
Son düzenleme: