FC 26'da ping çok yüksek oluyor

İşletim sistemi
Windows 11
Başka oyunlarda ping normalken, EA FC 26'da pingim çok yüksek. Örnek olarak Battlefield 1'de sabit 41 ping alıyorum. Ne yapabilirim?

İnternetinizle ilgili olabilir mi durum multiplayer yanılmıyorsam FC 26 değil mi?

eafc'in tr sunucusu yok diye biliyorum. sorun o olabilir bende de ping yüksek oluyordu. ayriyetten 41 ms de iyi değil zaten (battefield sunucularını bilmiyorum.). hız testi yapıp sonuçlarını paylaşabilir misin?

eafc'in tr sunucusu yok diye biliyorum. sorun o olabilir bende de ping yüksek oluyordu. ayriyetten 41 ms de iyi değil zaten (battefield sunucularını bilmiyorum.). hız testi yapıp sonuçlarını paylaşabilir misin?
İyi değil dediğiniz en azından hiç donma, takılma veya kasma olmuyor BF1'de. Ea Fc 26 oynanılmayacak halde.

İnternetinizle ilgili olabilir mi durum multiplayer yanılmıyorsam FC 26 değil mi?
FC 26 multiplayer fakat BF1'de öyle. BF1 düzgün çalışırken FC 26 oynanılmayacak halde.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-12-12 192202.png
    35,6 KB · Görüntüleme: 9
İyi değil dediğiniz en azından hiç donma, takılma veya kasma olmuyor BF1'de. Ea Fc 26 oynanılmayacak halde.

FC 26 multiplayer fakat BF1'de öyle. BF1 düzgün çalışırken FC 26 oynanılmayacak halde
BF1'de de Türkiye sunucusu yokmuş. EAFC sıkıntılı bir oyun zaten ben oynarken de oluıyor öyle ama bilmiyorum tam sebebini, tek bildiğim TR serverı olmadığı. Laptop mu cihazınız bu arada? EAFC'de laptoplarda daha sık yaşanan bir sorun o diye okumuştum.

Yok masaüstü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…