hasanU26 Decapat Katılım 23 Mayıs 2023 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:04 #1 Merhaba. FC 26'da 100'den fazla ping alıyorum. Bazen 80'e düşüyor ama bir işe yaramıyor ve gecikme çok fazla var. Nasıl düzeltebilirim?
Merhaba. FC 26'da 100'den fazla ping alıyorum. Bazen 80'e düşüyor ama bir işe yaramıyor ve gecikme çok fazla var. Nasıl düzeltebilirim?
loren4 Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 544 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:12 #2 Senden kaynaklanmasa bile karşındaki adamın pingi de önemli. Bir de EA'in sunucuları dandik olduğu için yapacak bir şey yok maalesef.
Senden kaynaklanmasa bile karşındaki adamın pingi de önemli. Bir de EA'in sunucuları dandik olduğu için yapacak bir şey yok maalesef.
ELENA FİSHER Picopat Katılım 19 Ocak 2025 Mesajlar 368 Dün 23:23 #3 hasanU26 dedi: Merhaba. FC 26'da 100'den fazla ping alıyorum. Bazen 80'e düşüyor ama bir işe yaramıyor ve gecikme çok fazla var. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Sırf bu ping olayi yuzunden dualsense edge parcaladim arkadasimla vs atiyoruz ikimiz ethernetle bagliyiz ikimizdede gigafiber var 200 ms veriyor kafayi yedirtiyor insana
hasanU26 dedi: Merhaba. FC 26'da 100'den fazla ping alıyorum. Bazen 80'e düşüyor ama bir işe yaramıyor ve gecikme çok fazla var. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Sırf bu ping olayi yuzunden dualsense edge parcaladim arkadasimla vs atiyoruz ikimiz ethernetle bagliyiz ikimizdede gigafiber var 200 ms veriyor kafayi yedirtiyor insana