Arda_1905 Decapat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #1 FC24 oyundan atıyor, Steam'den oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula yaptığımda sürekli 3 dosya doğrulanamadı diyor. Çözümü nedir? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-07-11 115918.png 43,8 KB · Görüntüleme: 121
FC24 oyundan atıyor, Steam'den oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula yaptığımda sürekli 3 dosya doğrulanamadı diyor. Çözümü nedir?
L Liquez Decapat Katılım 28 Eylül 2023 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:36 #11 MerdRich dedi: 3 dosya eksik doğrulamasında sıkıntı yokmuş sanırım chat cgptye sorudum normal bir şey diyor hatta yapmayın diyor bir şeyi tekrar yükleyerek oyunu yavaşlatıyormuş, oyun çokmesinde veya grafik hataları oluşursa dosya doğrulaması yapın diyor. Genişletmek için tıkla... Bende de böyle oluyor. Artı 0 Eksi
MerdRich dedi: 3 dosya eksik doğrulamasında sıkıntı yokmuş sanırım chat cgptye sorudum normal bir şey diyor hatta yapmayın diyor bir şeyi tekrar yükleyerek oyunu yavaşlatıyormuş, oyun çokmesinde veya grafik hataları oluşursa dosya doğrulaması yapın diyor. Genişletmek için tıkla... Bende de böyle oluyor.
MerdRich Hectopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:38 #12 Liquez dedi: Bende de böyle oluyor. Eki Görüntüle 2610236 Genişletmek için tıkla... Anticheati kaldır yükle yaptın mı? Artı 0 Eksi
Liquez dedi: Bende de böyle oluyor. Eki Görüntüle 2610236 Genişletmek için tıkla... Anticheati kaldır yükle yaptın mı?
L Liquez Decapat Katılım 28 Eylül 2023 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:38 #13 MerdRich dedi: Anticheati kaldır yükle yaptın mı? Genişletmek için tıkla... Yaptım. Artı 0 Eksi
MerdRich Hectopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:42 #14 Liquez dedi: Yaptım. Genişletmek için tıkla... Belki virüs programın varsa ondan olabilir internete yaz çıkar hata sonuçları veya chat cgb te yaz. Artı 0 Eksi
Liquez dedi: Yaptım. Genişletmek için tıkla... Belki virüs programın varsa ondan olabilir internete yaz çıkar hata sonuçları veya chat cgb te yaz.