Oguzh4nn Hectopat Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 1.142 Çözümler 8 26 Ocak 2025 #1 FC24 indirdim, açmaya çalışıyorum fakat şu hatayı alıyorum. Çözümü nedir? Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ocak 2025
FC24 indirdim, açmaya çalışıyorum fakat şu hatayı alıyorum. Çözümü nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.
SURTR Femtopat Katılım 23 Kasım 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #2 Oyunu silip tekrar yüklemeyi denedinizmi? Artı 0 Eksi
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.332 Çözümler 603 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #3 Oguzh4nn dedi: FC24 indirdim, açmaya çalışıyorum fakat şu hatayı alıyorum. Çözümü nedir? Yardımcı olursanız sevinirim. Eki Görüntüle 2408216 Genişletmek için tıkla... EA anticheati silip tekrar yüklemeyi deneyin. Artı 0 Eksi
Oguzh4nn dedi: FC24 indirdim, açmaya çalışıyorum fakat şu hatayı alıyorum. Çözümü nedir? Yardımcı olursanız sevinirim. Eki Görüntüle 2408216 Genişletmek için tıkla... EA anticheati silip tekrar yüklemeyi deneyin.
KS KS Oguzh4nn Hectopat Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 1.142 Çözümler 8 27 Ocak 2025 #4 SURTR dedi: Oyunu silip tekrar yüklemeyi denedinizmi? Genişletmek için tıkla... Evet. Einstein dedi: EA anticheati silip tekrar yüklemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağız hocam? Artı 0 Eksi
SURTR dedi: Oyunu silip tekrar yüklemeyi denedinizmi? Genişletmek için tıkla... Evet. Einstein dedi: EA anticheati silip tekrar yüklemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağız hocam?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.332 Çözümler 603 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #5 Oguzh4nn dedi: Evet. Nasıl yapacağız hocam? Genişletmek için tıkla... https://help.ea.com/en/help/pc/ea-anticheat/ Bir de bilgisayarı yeniden başlatmayı denediniz mi? Artı 0 Eksi
Oguzh4nn dedi: Evet. Nasıl yapacağız hocam? Genişletmek için tıkla... https://help.ea.com/en/help/pc/ea-anticheat/ Bir de bilgisayarı yeniden başlatmayı denediniz mi?
KS KS Oguzh4nn Hectopat Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 1.142 Çözümler 8 27 Ocak 2025 #6 Einstein dedi: https://help.ea.com/en/help/pc/ea-anticheat/ Bir de bilgisayarı yeniden başlatmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denedim hocam. Artı 0 Eksi
Einstein dedi: https://help.ea.com/en/help/pc/ea-anticheat/ Bir de bilgisayarı yeniden başlatmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denedim hocam.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.332 Çözümler 603 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #7 Oguzh4nn dedi: Denedim hocam. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman EA anticheati kaldırıp tekrar kurmayı deneyin. Artı 0 Eksi
Oguzh4nn dedi: Denedim hocam. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman EA anticheati kaldırıp tekrar kurmayı deneyin.
KS KS Oguzh4nn Hectopat Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 1.142 Çözümler 8 27 Ocak 2025 #8 Einstein dedi: Tamam o zaman EA anticheati kaldırıp tekrar kurmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hemen deniyorum hocam. Oguzh4nn dedi: Tamamdır hemen deniyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi deneme fırsatım olduda, maalesef olmadı. Son düzenleme: 27 Ocak 2025 Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Tamam o zaman EA anticheati kaldırıp tekrar kurmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hemen deniyorum hocam. Oguzh4nn dedi: Tamamdır hemen deniyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi deneme fırsatım olduda, maalesef olmadı.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.332 Çözümler 603 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #9 Oguzh4nn dedi: Tamamdır hemen deniyorum hocam. Hocam şimdi deneme fırsatım olduda, maalesef olmadı. Genişletmek için tıkla... Antivirüs kullanıyor musun? Artı 0 Eksi
Oguzh4nn dedi: Tamamdır hemen deniyorum hocam. Hocam şimdi deneme fırsatım olduda, maalesef olmadı. Genişletmek için tıkla... Antivirüs kullanıyor musun?
KS KS Oguzh4nn Hectopat Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 1.142 Çözümler 8 27 Ocak 2025 #10 Einstein dedi: Antivirüs kullanıyor musun? Genişletmek için tıkla... Şuanlık yüklü değil hocam. Artı 0 Eksi