B ByAdonis Hectopat Katılım 19 Haziran 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2024 #1 FC24 aldım oynamak için girdim kolu görüyor her tuş eksiksiz çalışıyor fakat sol analog yukarı yaptığımda aşagı aşağı yaptığımda yukarı gıdıyor. Sadece bu sorun var sol sağda bir problem bulunmuyor oynayamıyorum.
FC24 aldım oynamak için girdim kolu görüyor her tuş eksiksiz çalışıyor fakat sol analog yukarı yaptığımda aşagı aşağı yaptığımda yukarı gıdıyor. Sadece bu sorun var sol sağda bir problem bulunmuyor oynayamıyorum.
Maylovaci Hectopat Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 351 Çözümler 2 9 Ocak 2024 #2 X360CE indirip oradan ayarlayabilirsiniz. İnternette videoları mevcut.
B ByAdonis Hectopat Katılım 19 Haziran 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2024 #3 Olmuyor Maylovaci dedi: X360CE indirip oradan ayarlayabilirsiniz. İnternette videoları mevcut. Genişletmek için tıkla... Olmuyor olsa keşke ama olmuyor
Olmuyor Maylovaci dedi: X360CE indirip oradan ayarlayabilirsiniz. İnternette videoları mevcut. Genişletmek için tıkla... Olmuyor olsa keşke ama olmuyor
MUHAMMEDDM38 Decapat Katılım 14 Mayıs 2023 Mesajlar 294 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2025 #4 hocam çözüm bulabildinizmi joystick tuşları bendede ters çalışıyor