mqsw Centipat Katılım 28 Temmuz 2024 Mesajlar 52 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2024 #1 Arkadaşlar FC 24 almıştım yeni oynama fırsatı buluyorum sorum ise ben eden hazard veya Arda Turan kariyer modu oynamak istiyorum nasıl oynayabilirim?
Arkadaşlar FC 24 almıştım yeni oynama fırsatı buluyorum sorum ise ben eden hazard veya Arda Turan kariyer modu oynamak istiyorum nasıl oynayabilirim?
zeeQ Centipat Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 1.273 Çözümler 6 21 Eylül 2024 #2 mqsw dedi: Arkadaşlar FC 24 almıştım yeni oynama fırsatı buluyorum sorum ise ben eden hazard veya Arda Turan kariyer modu oynamak istiyorum nasıl oynayabilirim? Genişletmek için tıkla... Kendiniz olmayan bir futbolcu seçeneğini seçerek karakteri onlara benzetebilirsiniz.
mqsw dedi: Arkadaşlar FC 24 almıştım yeni oynama fırsatı buluyorum sorum ise ben eden hazard veya Arda Turan kariyer modu oynamak istiyorum nasıl oynayabilirim? Genişletmek için tıkla... Kendiniz olmayan bir futbolcu seçeneğini seçerek karakteri onlara benzetebilirsiniz.
mqsw Centipat Katılım 28 Temmuz 2024 Mesajlar 52 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2024 #3 zeeQ dedi: Kendiniz olmayan bir futbolcu seçeneğini seçerek karakteri onlara benzetebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kendiniz olmayan derken
zeeQ dedi: Kendiniz olmayan bir futbolcu seçeneğini seçerek karakteri onlara benzetebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kendiniz olmayan derken
zeeQ Centipat Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 1.273 Çözümler 6 21 Eylül 2024 #4 mqsw dedi: Kendiniz olmayan derken. Genişletmek için tıkla... Var olmayan bir futbolcu yaratma seçeneğini seçeceksiniz onlar oyunda olmadığı için.
mqsw dedi: Kendiniz olmayan derken. Genişletmek için tıkla... Var olmayan bir futbolcu yaratma seçeneğini seçeceksiniz onlar oyunda olmadığı için.
mqsw Centipat Katılım 28 Temmuz 2024 Mesajlar 52 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2024 #5 zeeQ dedi: Var olmayan bir futbolcu yaratma seçeneğini seçeceksiniz onlar oyunda olmadığı için Genişletmek için tıkla... teşekkürler
zeeQ dedi: Var olmayan bir futbolcu yaratma seçeneğini seçeceksiniz onlar oyunda olmadığı için Genişletmek için tıkla... teşekkürler