FC24 "DXGI_ERROR_INVALID_CALL" hatası

İşletim sistemi
Windows 11
Daha fazla  
Merhaba, FC24'te oyuna bazen girmeden ve genellikle de oyuna girdikten sonra Alt Tab'a atınca oyunu altta bıraktığım şekilde hata alıyorum oyunu bu hata yüzünden oynayamaz oldum ekran kartı sürücü versiyonunu düşürüp de denedim düşürmeden de denedim hep hata alıyorum, oyun dosyalarını da yeniledim 3-4 kez fakat sonuç aynı yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    10,6 KB · Görüntüleme: 35
Merhaba, FC24'te oyuna bazen girmeden ve genellikle de oyuna girdikten sonra Alt Tab'a atınca oyunu altta bıraktığım şekilde hata alıyorum oyunu bu hata yüzünden oynayamaz oldum ekran kartı sürücü versiyonunu düşürüp de denedim düşürmeden de denedim hep hata alıyorum, oyun dosyalarını da yeniledim 3-4 kez fakat sonuç aynı yardımcı olabilirseniz sevinirim.

EA bilgisayar kullancılarını fazla önemsemiyor. Ben bilgisayarıma format atıp düzeltmiştim. Formattan 2-3 hafta sonra yine aynısı olmuştu oyunu oynarken hiç Alt Tab atmayın, oyuncu değişikliği vb yapmayıon oyunu ufak da olsa kastıracak şeyler yapmayın ben öyle oynuyorum ve atmıyor artık.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı