FC24 için Xbox 9. nesil mi PS5 kolu mu?

hiyper

Decapat
Daha fazla  
Bu aralar FC24'e bayağı sardım bu yüzden sağlam bir gamepad almak istiyorum ikisi arasında kaldım. İkisini de kullanmış ya da en az birini kullanların tavsiyesine ihtiyacım var, şimdiden teşekkürler. Not: En az gecikme sağlayacak olan benim için bir adım öndedir.

Xbox kolunun dizilimi ve ergonomisi bambaşka ya. Ben şu an MSI GC20 V2 kullanıyorum ve aşırı memnunum. Yerinizde olsam Xbox kolu tercih ederdim.

Xbox kolunun dizilimi ve ergonomisi bambaşka ya. Ben şu an MSI GC20 V2 kullanıyorum ve aşırı memnunum. Yerinizde olsam Xbox kolu tercih ederdim.

Hocam ben de şu an onu kullanıyorum kol sapıtıyor bazen bazen R1 çalışmıyor vs. sende o sorun var mıdır? Arada bir arkadaşlarım geliyor ikinci kol olarak kalsın diye düşündüm.

Hocam ben de şu an onu kullanıyorum kol sapıtıyor bazen bazen R1 çalışmıyor vs. sende o sorun var mıdır? Arada bir arkadaşlarım geliyor ikinci kol olarak kalsın diye düşündüm.
Hocam çok şükür ben de öyle problemler yok. Aman olmasın da zaten.

DualSense. Bütün profesyonel FIFA oyuncuları da bu Gamepad'i kullanıyor.

Biraz zevk meselesi. Gecikmeye önem veren biri olarak DualSense alsanız bile tetik tuşlarının sertleşmesini kapatırsınız diye düşünüyorum. Bu yüzden çapraz analog yapısı hoşunuza gidiyorsa Xbox alın giriş gecikmesi de bir tık daha düşük olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…