F Far02 Hectopat Katılım 28 Eylül 2021 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #1 Arkadaşlar merhaba, kablolu gamepadi görmüyor FC24. Yardımcı olabilecek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Kasım 2024
K kayraz Centipat Katılım 13 Kasım 2023 Mesajlar 677 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #2 Kontrolcüyü taktıktan sonra mı oyuna giriyorsunuz? Eğer oyuna girdikten sonra takıyorsanız önce takmayı deneyin.
Kontrolcüyü taktıktan sonra mı oyuna giriyorsunuz? Eğer oyuna girdikten sonra takıyorsanız önce takmayı deneyin.
F Far02 Hectopat Katılım 28 Eylül 2021 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #3 kayraz dedi: Kontrolcüyü taktıktan sonra mı oyuna giriyorsunuz? Eğer oyuna girdikten sonra takıyorsanız önce takmayı dene denedim iki türlü de ama olmadı yinede Genişletmek için tıkla... kayraz dedi: Kontrolcüyü taktıktan sonra mı oyuna giriyorsunuz? Eğer oyuna girdikten sonra takıyorsanız önce takmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Denedim iki türlü de olmadı
kayraz dedi: Kontrolcüyü taktıktan sonra mı oyuna giriyorsunuz? Eğer oyuna girdikten sonra takıyorsanız önce takmayı dene denedim iki türlü de ama olmadı yinede Genişletmek için tıkla... kayraz dedi: Kontrolcüyü taktıktan sonra mı oyuna giriyorsunuz? Eğer oyuna girdikten sonra takıyorsanız önce takmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Denedim iki türlü de olmadı