FC24 live editor çalışmıyor

kemal_bayram

Centipat
Daha fazla  
3 haftadır FC24'e girmemiştim. Bugün oyuna girdim ve bir güncelleme geldi. Güncellemeyi yaptıktan sonra kullandığım live editor çalışmamaya başladı. Ben FC24'ü sadece kariyer modu için oynuyorum, bu yüzden live editor benim için çok önemli.
Mod Manager'da anti-cheat'i “reaper” yapınca oyun çalışıyor, ancak live Editor'da sıkıntı var. Live Editor'ü tekrar düzgün bir şekilde çalıştırmanın bir yolunu bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
4o.

Bende FC24 oynuyorum hala ama oyunda saçma sapan güncellemeler geldi hiçbir şey çalışmıyor oyun sürümünü geri alarak düzeltmiştim ben YouTube'da videoları bolca var tlp kullanıyorsanda Türkiye skorboardlarını kapat diğerleri tikli olsun ve FC24 oynayacağın zaman EA App ten çevrimdışı ol.

Bende FC24 oynuyorum hala ama oyunda saçma sapan güncellemeler geldi hiçbir şey çalışmıyor oyun sürümünü geri alarak düzeltmiştim ben YouTube'da videoları bolca var tlp kullanıyorsanda Türkiye skorboardlarını kapat diğerleri tikli olsun ve FC24 oynayacağın zaman EA App ten çevrimdışı ol.

Bütün her şeyi denedim ama olmadı bir sil yükle yapmadım oyunu oda bir şey değiştirmez tek yapabileceğim şey eski sürüme almak var onu da yapabiliyor muyuz bilmiyorum ne olduysa son 4 GB'lik güncelden sonra oldu eski süreme almayı biliyor musun acaba.

Bütün her şeyi denedim ama olmadı bir sil yükle yapmadım oyunu oda bir şey değiştirmez tek yapabileceğim şey eski sürüme almak var onu da yapabiliyor muyuz bilmiyorum ne olduysa son 4 GB'lik güncelden sonra oldu eski süreme almayı biliyor musun acaba.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodan yapmıştım ben üstüne live editörle tlp kurdum hala sorunsuz oynuyorum ama EA appten devamlı çevrimdışı olman lazım yoksa güncelliyor oyunu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı