bahadırzd Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 260 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2024 #1 FC24 kariyer modunda şu an 90 rating oyuncum var ve milli takıma seçildim ama Almanya milli takımı maçları gözükmüyor. Biraz ilerledim haberlerde milli takımda gözüküyorum ancak maçlar yok? (En sağdaki oyuncu benim.)
FC24 kariyer modunda şu an 90 rating oyuncum var ve milli takıma seçildim ama Almanya milli takımı maçları gözükmüyor. Biraz ilerledim haberlerde milli takımda gözüküyorum ancak maçlar yok? (En sağdaki oyuncu benim.)
deniz.10 Decapat Katılım 16 Nisan 2024 Mesajlar 1.677 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #2 Genel bir sorunsa şaşırmam. Aynı sorundan bir tane daha gördüm forumda. Eğer genelse EA hayatta düzeltmez. Artı 0 Eksi
Genel bir sorunsa şaşırmam. Aynı sorundan bir tane daha gördüm forumda. Eğer genelse EA hayatta düzeltmez.
KS KS bahadırzd Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 260 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #3 deniz.10 dedi: Genel bir sorunsa şaşırmam. Aynı sorundan bir tane daha gördüm forumda. Eğer genelse EA hayatta düzeltmez Genişletmek için tıkla... Çok büyük ihtimalle genel bir sorun zaten FIFAların ve FC24ün kariyer modu hep bozuktu, milli takıma seçilmek ayrı bir dertken maç bile oynanmıyor. Artı 0 Eksi
deniz.10 dedi: Genel bir sorunsa şaşırmam. Aynı sorundan bir tane daha gördüm forumda. Eğer genelse EA hayatta düzeltmez Genişletmek için tıkla... Çok büyük ihtimalle genel bir sorun zaten FIFAların ve FC24ün kariyer modu hep bozuktu, milli takıma seçilmek ayrı bir dertken maç bile oynanmıyor.