I Imamsteak Centipat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #1 FC24'e alt ligler yaması kurarken bu hatayı verdi, sebebini bilen yardımcı olursa sevinirim.
xblast16 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2013 Mesajlar 1.635 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PC 14 Haziran 2024 #2 Imamsteak dedi: Eki Görüntüle 2222126 FC24'e alt ligler yaması kurarken bu hatayı verdi, sebebini bilen yardımcı olursa sevinirim. Genişletmek için tıkla... FC 24 mod kurulumuna izin vermez diye düşünüyorum. FUT modunda print screen tuşu bile çalışmıyor. Adamlar SS almaya bile karşı... Artı 0 Eksi
Imamsteak dedi: Eki Görüntüle 2222126 FC24'e alt ligler yaması kurarken bu hatayı verdi, sebebini bilen yardımcı olursa sevinirim. Genişletmek için tıkla... FC 24 mod kurulumuna izin vermez diye düşünüyorum. FUT modunda print screen tuşu bile çalışmıyor. Adamlar SS almaya bile karşı...
KS KS I Imamsteak Centipat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2024 #3 xblast16 dedi: FC 24 mod kurulumuna izin vermez diye düşünüyorum. FUT modunda print screen tuşu bile çalışmıyor. Adamlar SS almaya bile karşı... Genişletmek için tıkla... kuranlar var ama Artı 0 Eksi
xblast16 dedi: FC 24 mod kurulumuna izin vermez diye düşünüyorum. FUT modunda print screen tuşu bile çalışmıyor. Adamlar SS almaya bile karşı... Genişletmek için tıkla... kuranlar var ama