FC24 Online 24 Mbps ile oynanır mı?

yigitxx7

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, geçen sene internetimiz 16 Mbps'idi FIFA 23 de Online'de sürekli donmalar yaşıyordum, oynayamıyordum. Bu sene interneti 24 Mbps 3 upload yaptık. FIFA 24 aldım rahatça Online oynanır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam, geçen sene internetimiz 16 Mbps'idi FIFA 23 de Online'de sürekli donmalar yaşıyordum, oynayamıyordum. Bu sene interneti 24 Mbps 3 upload yaptık. FIFA 24 aldım rahatça Online oynanır mı?
hayatta oynatmaz. Oynatır diyen varsa kesin bir şey bilmiyordur. Çok donma yaşarsın

24 Mbps 5 upload 240Hz monitör ile akıcı oynuyorum sorun yok.
Kasma sorunu internete alakalı değil sistemle alakalı olması gerekir çünkü arkadaşımda TurkNet 1000MBPS var ama oyun kasıyor sistemi 2060 hala kasıyor hissiyatı veriyormuş.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240103_021814_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg
    69,3 KB · Görüntüleme: 116
waow şaşırdım açıkçası. Kağıt üstü verilerin her zaman tutmadığını biliyorum ama bunda hata çıkarmaz diye düşünüyordum

sisteminizi söyler misiniz?

24 Mbps 3 upload oynatmayabilir. Online oyunlarda upload hızıda önemli. Sizin upload çok düşük. Ben kendim 16 mbps 6 upload hızı ile donma yaşamıyorum. Siz muhtemelen upload hızına takılmışsınız ve yine takılabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…