Eendeer Hectopat Katılım 7 Ekim 2021 Mesajlar 153 Makaleler 1 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 10.Nesil Gtx 1080Ti 12GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Devoloper,Editor 1 Şubat 2024 #1 PC'den gamepad ile oynuyorum klavye ile oynasamda fark etmiyor. Pas, şut gibi şeyler çalışıyor ama oyuncu hareket etmiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Şubat 2024
PC'den gamepad ile oynuyorum klavye ile oynasamda fark etmiyor. Pas, şut gibi şeyler çalışıyor ama oyuncu hareket etmiyor.
aionthearete Hectopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 2.513 Çözümler 34 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #2 Oyuncu hareketi d-pad'de kalmış olabilir. Kontrol ettiniz mi? Yoksa analogda olmasına rağmen mi hareket etmiyor?
Oyuncu hareketi d-pad'de kalmış olabilir. Kontrol ettiniz mi? Yoksa analogda olmasına rağmen mi hareket etmiyor?
Eendeer Hectopat Katılım 7 Ekim 2021 Mesajlar 153 Makaleler 1 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 10.Nesil Gtx 1080Ti 12GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Devoloper,Editor 1 Şubat 2024 #3 aionthearete dedi: Oyuncu hareketi D-pad'de kalmış olabilir. Kontrol ettiniz mi? Yoksa analogda olmasına rağmen mi hareket etmiyor? Genişletmek için tıkla... Kral nerede olursan ol hareket etmiyor.
aionthearete dedi: Oyuncu hareketi D-pad'de kalmış olabilir. Kontrol ettiniz mi? Yoksa analogda olmasına rağmen mi hareket etmiyor? Genişletmek için tıkla... Kral nerede olursan ol hareket etmiyor.
aionthearete Hectopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 2.513 Çözümler 34 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #4 Eendeer dedi: Kral nerede olursan ol hareket etmiyor. Genişletmek için tıkla... Gamepad'in hem d-pad hemde analogu oyun dışında çalışıyor değil mi?
Eendeer dedi: Kral nerede olursan ol hareket etmiyor. Genişletmek için tıkla... Gamepad'in hem d-pad hemde analogu oyun dışında çalışıyor değil mi?
Eendeer Hectopat Katılım 7 Ekim 2021 Mesajlar 153 Makaleler 1 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 10.Nesil Gtx 1080Ti 12GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Devoloper,Editor 1 Şubat 2024 #5 aionthearete dedi: Gamepad'in hem D-pad hem de analogu oyun dışında çalışıyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet bu arada kariyer moduna girince sorunsuz çalışıyor onu fark ettim.
aionthearete dedi: Gamepad'in hem D-pad hem de analogu oyun dışında çalışıyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet bu arada kariyer moduna girince sorunsuz çalışıyor onu fark ettim.