Arda2533 Centipat Katılım 2 Nisan 2024 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #1 Başlıkta da yazdığım gibi FC 24 ne zaman güncelleme desteğini kesecek? Ben biraz baktım ama bir şey bulamadım. Bilen varsa, bilgilendirirse çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Başlıkta da yazdığım gibi FC 24 ne zaman güncelleme desteğini kesecek? Ben biraz baktım ama bir şey bulamadım. Bilen varsa, bilgilendirirse çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
sado01 Decapat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 2.881 Çözümler 21 3 Eylül 2024 #2 Kesmiş olması lazım veya 1 ay içinde keseceğini düşünüyorum.
Macnoddle Decapat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 514 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #3 Çoktan kesildi oyuna en son Serdar topraktepe geldi ve sonra kimse gelmedi veya transfer olmadı sadece overall güncellemesi oluyor.
Çoktan kesildi oyuna en son Serdar topraktepe geldi ve sonra kimse gelmedi veya transfer olmadı sadece overall güncellemesi oluyor.
Arda2533 Centipat Katılım 2 Nisan 2024 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #4 Macnoddle dedi: Çoktan kesildi oyuna en son Serdar topraktepe geldi ve sonra kimse gelmedi veya transfer olmadı sadece overall güncellemesi oluyor. Genişletmek için tıkla... Hmm teşekkürler hocam.
Macnoddle dedi: Çoktan kesildi oyuna en son Serdar topraktepe geldi ve sonra kimse gelmedi veya transfer olmadı sadece overall güncellemesi oluyor. Genişletmek için tıkla... Hmm teşekkürler hocam.