uygr12 Decipat Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 1.692 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #1 Ultimate Team'de kırmızı kart gören oyuncunun cezası bitmiyor. Cezayı göreli çok oldu. Arada bayağı maç yaptım fakat cezası bitmiyor.
Ultimate Team'de kırmızı kart gören oyuncunun cezası bitmiyor. Cezayı göreli çok oldu. Arada bayağı maç yaptım fakat cezası bitmiyor.
ozguven_askim Hectopat Ekipman Ustası Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 5.135 Çözümler 6 25 Temmuz 2024 #2 Yedeklere ekleyin. Artı 0 Eksi
Takeshi Kovacs Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mayıs 2014 Mesajlar 5.065 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer Adana 25 Temmuz 2024 #3 Kart rezerve grubunda iken 1 maç yapmanız yeterlidir. Artı 0 Eksi Çözüm
wsamedd Hectopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 186 Çözümler 6 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #4 Kartı kulübüm kısmından rezerve yerine koyun ve 1 el squad battlesa girip maç başladığında çıkın. Oyuncunun kırmızı kartı gitmiş olacaktır. wsamedd dedi: Kartı kulübüm kısmından rezerve yerine koyun ve 1 el squad battlesa girip maç başladığında çıkın. Oyuncunun kırmızı kartı gitmiş olacaktır. Genişletmek için tıkla... Tabii ki 1 el normal maç oynarsanızda gidecektir fakat beklemek istemezseniz botlara karşı olan squad battlesda hiç bir şey kaybetmeden bu taktiği yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Kartı kulübüm kısmından rezerve yerine koyun ve 1 el squad battlesa girip maç başladığında çıkın. Oyuncunun kırmızı kartı gitmiş olacaktır. wsamedd dedi: Kartı kulübüm kısmından rezerve yerine koyun ve 1 el squad battlesa girip maç başladığında çıkın. Oyuncunun kırmızı kartı gitmiş olacaktır. Genişletmek için tıkla... Tabii ki 1 el normal maç oynarsanızda gidecektir fakat beklemek istemezseniz botlara karşı olan squad battlesda hiç bir şey kaybetmeden bu taktiği yapabilirsiniz.
KS KS uygr12 Decipat Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 1.692 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #5 Takeshi Kovacs dedi: Kart rezerve grubunda iken 1 maç yapmanız yeterlidir. Genişletmek için tıkla... Rezervlere koymuyordum teşekkürler Artı 0 Eksi
Takeshi Kovacs dedi: Kart rezerve grubunda iken 1 maç yapmanız yeterlidir. Genişletmek için tıkla... Rezervlere koymuyordum teşekkürler