FC24'de ara sahneler kasıyor

w3ness

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, indirimde iken FC 24 almıştım aldığım zaman Ultra ayarda akıcı ve kaliteli şekilde oynuyordum. Uzun süre sonra şimdi tekrar gireyim dedim lobi kasıyordu sonra maç yaptım maç akıcıydı fakat ara sahneler falan acayip kasıyordu. Ayarları düşürdüm fakat ara sahneler yine aynı şekilde akıcı değil. Açıkçası düşük ayarda oynamakta memnun etmedi beni. Çözümü nedir oyunla mı alakalı?

Hocam o sorun bende de var. Evdeki emektar 2070 sistemde de ara sahneler kasıyordu üniversitede şu an elimde 4060 laptopta da kasıyor. Oyunda bir kasma yok yağ gibi ama ara sahneler lobi gibi yerlerde droplar takılmalar bitmiyor. Her sene cilalayıp önümüze koyup tekel şekilde ilerliyorlar bir optimizasyon yapmak akıllarına gelmiyor.

Bilgisayarınız olduğundan daha hızlı çalışsın istiyorsanız aşağıdaki işlemleri yapabilirsiniz.

Cmd'yi yönetici olarak çalıştırın.
Değer’in kaç olduğuna bakmak için aşağıdaki kodu yazın. Varsayılan değer sıfırdır.
Kod:
fsutil behavior query memoryusage
Eğer değer 0 diyorsa değeri 1’e getirmeliyiz.
Değeri 1’e getirmek için aşağıdaki kodu yazmalıyız.
fsutil behavior set memoryusage 1
Bu işlemden sonra değerimiz 1 oluyor ve bilgisayarı yeniden başlatmalıyız.

Bu işlemden sonra bilgisayarınız ilk yüklendiği gibi hızlı olsun istiyorsanız
Cmd'yi yönetici olarak çalıştırın.
Aşağıdaki kodu girin ve Enter basın.
dism /online /cleanup-image /restorehealth /source:C:\path\to\repairsource\install.wim
Yüzde Yüz olduktan sonra Operation succesfully yazısı çıkınca Cmd'yi kapatabilirsiniz.
Birde ekran kartı sürücünüz güncel değilse güncelleyin. Windows Update 'den son güncellemeler varsa onları güncelleyin.
NVIDIA denetim masasından yüksek performanslı NVIDIA İşlemcisinin seçili olduğuna emin olun.
Bunları yaparsanız sorununuz umarım çözülür.

Hocam o sorun bende de var. Evdeki emektar 2070 sistemde de ara sahneler kasıyordu üniversitede şu an elimde 4060 laptopta da kasıyor. Oyunda bir kasma yok yağ gibi ama ara sahneler lobi gibi yerlerde droplar takılmalar bitmiyor. Her sene cilalayıp önümüze koyup tekel şekilde ilerliyorlar bir optimizasyon yapmak akıllarına gelmiyor.
Optimizayonla alakalı dediğin gibi. FC 25 satışı için yapmazlar bence EA acayip para göz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı