Çözüldü FC24'te ara sahneler sabit 30 FPS

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

eneshrn

Hectopat
Oyun 60 FPS sabit çalışıyor bunda sorun yok genelde 60 FPS oynuyorum oyunları zaten ama bu yıl ara sahne FPS ayarlama gibi bir şey gelmis ve o otomatik olarak yarım kare hızı olarak ayarlı bu yüzden ara sahne hep 30FPS. Önceki oyunlarda bu yoktu sanki, değiştiriyorum tam kare yapıyorum çık gir yapıyorum ama olmuyor ara sahneleri 60FPS yapmanın yolu var mi?

İfadeler: GKD
Çözüm
Oyun ayarları, "ekran" bölümünden "ara sahne kalitesi" diye bir ayar olması lazım. Onu "tam kare hızı" yapmayı dener misiniz?

Eğer olmazsa veya bir şeyler yanlış giderse şunları uygulayın:

NVIDIA Denetim Masası'na gelin > 3D ayarlarının yönetilmesi > Program ayarları üstten FC24'ü seçin ayarları şu şekilde yapın:
Maksimum kare hızı: V-Sync değeriniz.
Düşük gecikme oranı: Ultra
Düşey senkronizasyon: Ayarlamalı
Ara sahne olduğu için 30 Fps'dir. 60 FPS yapmanın yolu yok diye biliyorum yanlış olmasın.

Son düzenleme:
Artı -1 Eksi
Grafik ayarlarında buna özel bir ayar vardı. Default olarak 30 FPS o. 60 FPS yapın.

Oyun ayarları, "ekran" bölümünden "ara sahne kalitesi" diye bir ayar olması lazım. Onu "tam kare hızı" yapmayı dener misiniz?

Eğer olmazsa veya bir şeyler yanlış giderse şunları uygulayın:

NVIDIA Denetim Masası'na gelin > 3D ayarlarının yönetilmesi > Program ayarları üstten FC24'ü seçin ayarları şu şekilde yapın:
Maksimum kare hızı: V-Sync değeriniz.
Düşük gecikme oranı: Ultra
Düşey senkronizasyon: Ayarlamalı

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Oyun ayarları, ''ekran'' bölümünden ''ara sahne kalitesi'' diye bir ayar olması lazım. Onu ''tam kare hızı'' yapmayı dener misiniz?
Bunu denemiştim ama olmadi yine de sagol.
Sonunda oldu ya cok teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam V-Sync değeri derken monitör yenileme hızından mı bahsediyorsunuz? Örneğin benim monitörüm 144 Hz, değeri de 144 olarak mı girmeliyim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…