FC24'te DS4 kolu, Xbox kolu olarak gözüküyor

rowlesss

Centipat
Daha fazla  
FC24 oynuyorum ve DS4 kolum Xbox kolu olarak algılanıyor. Oyun oynarken sürekli A, b gibi tuşlar gözüktüğünden anlamakta güçlük çekiyorum. DualSense kolu olarak gözükse bile benim için iyi olur. Bir çözümü var mıdır veya kolun türünü değiştirmek gibi bir ayar?

Son düzenleyen: Moderatör:
FC24 oynuyorum ve DS4 kolum Xbox kolu olarak algılanıyor. Oyun oynarken sürekli A, b gibi tuşlar gözüktüğünden anlamakta güçlük çekiyorum. DualSense kolu olarak gözükse bile benim için iyi olur. Bir çözümü var mıdır veya kolun türünü değiştirmek gibi bir ayar?
Hocam bendede aynı Ocak ayından beri aynı şekilde oynuyorum. Maalesef DS4 olarak tam destek olmadığı için ancak böyle oluyor :(

Hocam bende de aynı ocak ayından beri aynı şekilde oynuyorum. Maalesef DS4 olarak tam destek olmadığı için ancak böyle oluyor :(

Cevabınız için sağ olun hocam. Artık mecburen Xbox tuşlarını öğreneceğiz 🙂

Hocam bende de aynı ocak ayından beri aynı şekilde oynuyorum. Maalesef DS4 olarak tam destek olmadığı için ancak böyle oluyor :(

Hocam konudan biraz süre geçtikten sonra fark ettim, DualShock kolunuzu Bluetooth ile bağlayıp DS4 Windows uygulamasını hiç başlatmadan FC24'ü açarsanız kolunuz DualShock olarak algılanıp PlayStation tuşlarını gösteriyor fakat titreşim özelliği kullanılamıyor sanırsam. Kendimce böyle bir çözüm buldum belki işinize yarar.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı