FC24'te oyun kolu menüde kendiliğinden hareket ediyor

İşletim sistemi
Windows 11

Husseynn

Yoctopat
Daha fazla  
Oncelikle herkese selam olsun, PC'den FC 24 oynamak icin kablolu oyun kollari kendiliginden menude hareket ediyor ve ne yaptiysam sorunu cozemedim, PC kolun birini Android gamepad digerini Xbox kolu olarak goruyor, yardimci olabilecek biri var midir acaba? Diger oyunlarda kollarda herhangi bir sıkıntı yok, FC 24'te ne yaptiysam hallolmadi problem.

Fareni ekranın bir yerinde tutuyorsan onu algılayıp yana kaydırıyor olabilir bende ondan dolayı oluyordu.

Hocam onu da denedim forumlardan okuyup , maalesef problem devam ediyor, gamepadler pc de farkli gorunuyor ondan midir acaba diye dusunuyorum fakat emin de degilim .s

Steam üzerinden oynuyorsanız kontrolcü ayarlarını kontrol edebilirsiniz. Belki fazladan bir kontrolcü açık kalmıştır

Zaten steamden iyice mahvettik ayarlari .d kollar ayni olmasina ragmen farkli gorunuyor pc de ve steam ayarlarinin oncesinde de sonrasinda da problemde herhangibir degisiklik olmadi dostum , diger oyunlarda sifir sikinti fakat fc24 te full kendi kendine takiliyor iki kol da

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…