tecrübelioyuncu0 Decapat Katılım 14 Haziran 2022 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2024 #1 Merhaba. FC24 oyununda takımım pek iyi değil. Nasıl pembe kartlar veya futties deniyor galiba o tarz kartlar çıkartabilirim?
Merhaba. FC24 oyununda takımım pek iyi değil. Nasıl pembe kartlar veya futties deniyor galiba o tarz kartlar çıkartabilirim?
Canxc Centipat Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 389 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2024 #2 tecrübelioyuncu0 dedi: Merhaba. FC24 oyununda takımım pek iyi değil. Nasıl pembe kartlar veya futties deniyor galiba o tarz kartlar çıkartabilirim? Genişletmek için tıkla... Ultimate Team'den maçlara girip coin kazanıp mağazadan kart paketlerini açabilirsiniz. tecrübelioyuncu0 dedi: Merhaba. FC24 oyununda takımım pek iyi değil. Nasıl pembe kartlar veya futties deniyor galiba o tarz kartlar çıkartabilirim? Genişletmek için tıkla... Dediğiniz türler genelde 45k coine mağazadan satılıyor mesela Brezilya +91 ikon paketi gibi. Ama tabii ki de 15-20k coinede güzel paketler var. Artı 0 Eksi
tecrübelioyuncu0 dedi: Merhaba. FC24 oyununda takımım pek iyi değil. Nasıl pembe kartlar veya futties deniyor galiba o tarz kartlar çıkartabilirim? Genişletmek için tıkla... Ultimate Team'den maçlara girip coin kazanıp mağazadan kart paketlerini açabilirsiniz. tecrübelioyuncu0 dedi: Merhaba. FC24 oyununda takımım pek iyi değil. Nasıl pembe kartlar veya futties deniyor galiba o tarz kartlar çıkartabilirim? Genişletmek için tıkla... Dediğiniz türler genelde 45k coine mağazadan satılıyor mesela Brezilya +91 ikon paketi gibi. Ama tabii ki de 15-20k coinede güzel paketler var.
KS KS tecrübelioyuncu0 Decapat Katılım 14 Haziran 2022 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2024 #3 Canxc dedi: Ultimate Team'den maçlara girip coin kazanıp mağazadan kart paketlerini açabilirsiniz. Dediğiniz türler genelde 45k coine mağazadan satılıyor mesela Brezilya +91 ikon paketi gibi. Ama tabii ki de 15-20k coinede güzel paketler var. Genişletmek için tıkla... Oyunda biraz yeniyim yani ultimate team da ben mağazaya girdiğimde altın paket vesaire çıkıyor onlardan çıkar mı ? Canxc dedi: Ultimate Team'den maçlara girip coin kazanıp mağazadan kart paketlerini açabilirsiniz. Dediğiniz türler genelde 45k coine mağazadan satılıyor mesela Brezilya +91 ikon paketi gibi. Ama tabii ki de 15-20k coinede güzel paketler var. Genişletmek için tıkla... Ve Brezilya vesaire de yazmıyor yani gümüş paket altın paket premium altın gibi birşey onlar var acaba görevlerden mı alınıyor? Artı 0 Eksi
Canxc dedi: Ultimate Team'den maçlara girip coin kazanıp mağazadan kart paketlerini açabilirsiniz. Dediğiniz türler genelde 45k coine mağazadan satılıyor mesela Brezilya +91 ikon paketi gibi. Ama tabii ki de 15-20k coinede güzel paketler var. Genişletmek için tıkla... Oyunda biraz yeniyim yani ultimate team da ben mağazaya girdiğimde altın paket vesaire çıkıyor onlardan çıkar mı ? Canxc dedi: Ultimate Team'den maçlara girip coin kazanıp mağazadan kart paketlerini açabilirsiniz. Dediğiniz türler genelde 45k coine mağazadan satılıyor mesela Brezilya +91 ikon paketi gibi. Ama tabii ki de 15-20k coinede güzel paketler var. Genişletmek için tıkla... Ve Brezilya vesaire de yazmıyor yani gümüş paket altın paket premium altın gibi birşey onlar var acaba görevlerden mı alınıyor?
Canxc Centipat Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 389 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2024 #4 tecrübelioyuncu0 dedi: Oyunda biraz yeniyim yani Ultimate Team da ben mağazaya girdiğimde altın paket vesaire çıkıyor onlardan çıkar mı? Ve Brezilya vesaire de yazmıyor yani gümüş paket altın paket premium altın gibi bir şey onlar var acaba görevlerden mı alınıyor? Genişletmek için tıkla... Hocam şu an inik olmadığı inin atamam bana eğer imkanınız varsa mağazaya girdiğinizde fotoğraf atabilir misiniz? Artı 0 Eksi
tecrübelioyuncu0 dedi: Oyunda biraz yeniyim yani Ultimate Team da ben mağazaya girdiğimde altın paket vesaire çıkıyor onlardan çıkar mı? Ve Brezilya vesaire de yazmıyor yani gümüş paket altın paket premium altın gibi bir şey onlar var acaba görevlerden mı alınıyor? Genişletmek için tıkla... Hocam şu an inik olmadığı inin atamam bana eğer imkanınız varsa mağazaya girdiğinizde fotoğraf atabilir misiniz?
KS KS tecrübelioyuncu0 Decapat Katılım 14 Haziran 2022 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2024 #5 Canxc dedi: Hocam şu an inik olmadığı inin atamam bana eğer imkanınız varsa mağazaya girdiğinizde fotoğraf atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Tamam girince atmaya çalışırım. Artı 0 Eksi
Canxc dedi: Hocam şu an inik olmadığı inin atamam bana eğer imkanınız varsa mağazaya girdiğinizde fotoğraf atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Tamam girince atmaya çalışırım.