S Slepzy Decapat Katılım 28 Mart 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2024 #1 FC24'te oyuncu yön tuslariyla hareket ediyor. Ben bu eylemi sol analogla yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Teşekkürler.
FC24'te oyuncu yön tuslariyla hareket ediyor. Ben bu eylemi sol analogla yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Teşekkürler.
gevsek_uzman Hectopat Katılım 16 Nisan 2022 Mesajlar 566 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2024 #2 Mactayken oyunu durdur ve ayarlara gir kontrolleri düzenle diye bı seçenek olacak orda ayarlanır.
ultraslann1905 Decapat Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 1.629 Makaleler 1 Çözümler 14 27 Ekim 2024 #3 Slepzy dedi: FC24'te oyuncu yön tuslariyla hareket ediyor. Ben bu eylemi sol analogla yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Ayarlarda kontrolleri düzenle seçeneği var.
Slepzy dedi: FC24'te oyuncu yön tuslariyla hareket ediyor. Ben bu eylemi sol analogla yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Ayarlarda kontrolleri düzenle seçeneği var.