musabdmr Centipat Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 293 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #11 KeremYlmz_51 dedi: Bu golden sonra adam AFK bırakmıştı sizce oyunun en iyi golü olabilir mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu da güzel ama şans işte ben böyle kenardan Power yeşil atan gollerde prof oldum bayağı güzel goller atıyorum
KeremYlmz_51 dedi: Bu golden sonra adam AFK bırakmıştı sizce oyunun en iyi golü olabilir mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu da güzel ama şans işte ben böyle kenardan Power yeşil atan gollerde prof oldum bayağı güzel goller atıyorum
zShawn Hectopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #12 Aha bu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Aha bu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
5 585599 Decapat Katılım 21 Eylül 2022 Mesajlar 903 Çözümler 8 3 Mart 2024 #13 zShawn dedi: Aha bu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... L2 O pek bir şeyi yok.
zShawn dedi: Aha bu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... L2 O pek bir şeyi yok.
1 132923 Terapat Katılım 12 Eylül 2016 Mesajlar 9.980 Çözümler 129 3 Mart 2024 #14 KeremYlmz_51 dedi: Bu golden sonra adam AFK bırakmıştı Sizce oyunun en iyi golü olabilir mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Aynı golü orta sahadan atmıştım FIFA 22'de.
KeremYlmz_51 dedi: Bu golden sonra adam AFK bırakmıştı Sizce oyunun en iyi golü olabilir mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Aynı golü orta sahadan atmıştım FIFA 22'de.
musabdmr Centipat Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 293 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #15 zShawn dedi: Aha bu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... L2 şut
zShawn dedi: Aha bu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... L2 şut
Delta_k Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 135 3 Mart 2024 #16 Topu havaya kaldırarak uzaktan şut çok güzel oluyor karakterde top cambazı varsa mesela neymar daha da güzel gözükür.
Topu havaya kaldırarak uzaktan şut çok güzel oluyor karakterde top cambazı varsa mesela neymar daha da güzel gözükür.
KeremYlmz_51 Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 848 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #17 musabdmr dedi: Bu da güzel ama şans işte ben böyle kenardan Power yeşil atan gollerde prof oldum bayağı güzel goller atıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bu gol de yeşil gitti 162km hızdı 757618 dedi: Görüntü daha iyi olsaydı keşke. Genişletmek için tıkla... YouTube biraz fazla kaliteyi kısmış.
musabdmr dedi: Bu da güzel ama şans işte ben böyle kenardan Power yeşil atan gollerde prof oldum bayağı güzel goller atıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bu gol de yeşil gitti 162km hızdı 757618 dedi: Görüntü daha iyi olsaydı keşke. Genişletmek için tıkla... YouTube biraz fazla kaliteyi kısmış.
musabdmr Centipat Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 293 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #18 KeremYlmz_51 dedi: Hocam bu gol de yeşil gitti 162km hızdı YouTube biraz fazla kaliteyi kısmış. Genişletmek için tıkla... Yeşil ile ise elinize kolunuza sağlık efsane gol ben bu yeşilin mantığını hala anlayamadım tam olarak nerede bir daha yuvarlağa bascam.
KeremYlmz_51 dedi: Hocam bu gol de yeşil gitti 162km hızdı YouTube biraz fazla kaliteyi kısmış. Genişletmek için tıkla... Yeşil ile ise elinize kolunuza sağlık efsane gol ben bu yeşilin mantığını hala anlayamadım tam olarak nerede bir daha yuvarlağa bascam.
zShawn Hectopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #19 585599 dedi: L2 O pek bir şeyi yok. Genişletmek için tıkla... Her şeyi de biliyon
KeremYlmz_51 Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 848 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #20 musabdmr dedi: Yeşil ile ise elinize kolunuza sağlık efsane gol ben bu yeşilin mantığını hala anlayamadım tam olarak nerede bir daha yuvarlağa bascam. Genişletmek için tıkla... Şutu atarken karakterin üstünde kırmızıdan yeşile doğru giden bir bar çıkıyor yeşile denk getirdiğinizde oluyor.
musabdmr dedi: Yeşil ile ise elinize kolunuza sağlık efsane gol ben bu yeşilin mantığını hala anlayamadım tam olarak nerede bir daha yuvarlağa bascam. Genişletmek için tıkla... Şutu atarken karakterin üstünde kırmızıdan yeşile doğru giden bir bar çıkıyor yeşile denk getirdiğinizde oluyor.