yusu.w Decapat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 346 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Eylül 2024 #1 Oyunu önceden alıp indirmiştim. Şu an açamıyorum ama. Oyunu açarken bir evet-hayır bölümü geliyor. Eveti seçersem her seferinde dosya doğruluyor. Hayırı seçersem hiç açılmıyor. Ne yapmam lazım?
Oyunu önceden alıp indirmiştim. Şu an açamıyorum ama. Oyunu açarken bir evet-hayır bölümü geliyor. Eveti seçersem her seferinde dosya doğruluyor. Hayırı seçersem hiç açılmıyor. Ne yapmam lazım?
Edw4rd7Supreme Kilopat Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 235 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6800XT/Ryzen 5 5600/16RAM Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2024 #2 Seçim yaptığın bölümün resmini atarsan kontrol edelim. Artı 0 Eksi
KS KS yusu.w Decapat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 346 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Eylül 2024 #3 Edw4rd7Supreme dedi: Seçim yaptığın bölümün resmini atarsan kontrol edelim. Genişletmek için tıkla... Hocam yardım için teşekkürler. Oyunu D'ye kurmuştum, C'ye geçirince çalıştı. Artı 0 Eksi
Edw4rd7Supreme dedi: Seçim yaptığın bölümün resmini atarsan kontrol edelim. Genişletmek için tıkla... Hocam yardım için teşekkürler. Oyunu D'ye kurmuştum, C'ye geçirince çalıştı.