FC25 alınır mı?

jack ssparrow

Decapat
Daha fazla  
FC24 almıştım indirimde. Online'da arkadaşla vs atarken oyun sağlam bir momentum yaptığı için direk oyunu sildim ve bir daha yüklemedim. FC 25'te momentum sorunu hala devam eder mi? FC24'ten çok farkı olur mu ve almaya değer mi? Yoksa FIFA 18'den devam mı etmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Önceki oyundan kadro ve 1-2 ufak yenilik dışında hiçbir fark olmayacak. Momentum da olduğu gibi devam edecek. EA oyunu düzeltmek istemiyor ki sağlam bir iş ortaya koysunlar. Rakipleri yok çünkü.

Momentum olayı bilerek yaptıkları bir şey zaten değişmez. Ama tam olarak dediğiniz gibi değil, isteyerek bir oyuncu momentum falan sağlayamıyor.

FC24 almıştım indirimde. Online'da arkadaşla vs atarken oyun sağlam bir momentum yaptığı için direk oyunu sildim ve bir daha yüklemedim. FC 25'te momentum sorunu hala devam eder mi? FC24'ten çok farkı olur mu ve almaya değer mi? Yoksa FIFA 18'den devam mı etmeliyim?

Verdiğin paraya yazık çok değişim olmayacak arkadaşın dediği gibi pes bile e footbol yaptı ismini çekildi en temizi Prime FIFA 18 :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı