WdaesSThePigeon Centipat Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2024 #1 Ekran kartı gtx 1650 ti laptop Oyunu açarken böyle oluyor. Grafik kartı sürücüsünü 5 kere güncelledim. Yardım edebilecek var mı?
CASPERA15NBEFE Centipat Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2024 #2 WdaesSThePigeon dedi: Oyunu açarken böyle oluyor. Grafik kartı sürücüsünü 5 kere güncelledim. Yardım edebilecek var mı? Eki Görüntüle 2315770 Genişletmek için tıkla... Ben FIFA 22'yi Açarkende Böyle Oluyordu Ne Kadar Araştırsamda Bulamadım Ama Oyun Dosyalarında Settings diye Bir TXT Var oradan DirectX Sürümünü Ayarlayabilirsin. Artı 0 Eksi
WdaesSThePigeon dedi: Oyunu açarken böyle oluyor. Grafik kartı sürücüsünü 5 kere güncelledim. Yardım edebilecek var mı? Eki Görüntüle 2315770 Genişletmek için tıkla... Ben FIFA 22'yi Açarkende Böyle Oluyordu Ne Kadar Araştırsamda Bulamadım Ama Oyun Dosyalarında Settings diye Bir TXT Var oradan DirectX Sürümünü Ayarlayabilirsin.