FC25, DS4'ü algılamıyor

Mithril

Megapat
Daha fazla  
PC de FC 25 oynayacağım Steam DualShock 4'ü bir türlü doğru düzgün tanımıyor. EA App uygulamasında sorun olmuyordu. Bu sene oyunu Steam'den aldığıma pişman olduğumu söyleyebilirim.
DS4Windows uygulaması ile denedim yine çözülmedi. Böyle bir sorun yaşayan çözümü bilen varsa yardımcı olabilirse sevinirim.

PC de FC 25 oynayacağım Steam DualShock 4'ü bir türlü doğru düzgün tanımıyor. EA App uygulamasında sorun olmuyordu. Bu sene oyunu Steam'den aldığıma pişman olduğumu söyleyebilirim.
DS4Windows uygulaması ile denedim yine çözülmedi. Böyle bir sorun yaşayan çözümü bilen varsa yardımcı olabilirse sevinirim.

Steam'de ayarlar denetleyici genel denetleyici ayarları menüsüne gir burada PlayStation yapılandırma seçeneğini işaretle eğer işaretliyse, kaldırıp yeniden işaretleyin hocam.

Steam'de ayarlar denetleyici genel denetleyici ayarları menüsüne gir burada PlayStation yapılandırma seçeneğini işaretle eğer işaretliyse, kaldırıp yeniden işaretleyin hocam.
Kontrolcü ayarları bu şekilde neleri değiştirmem gerek kafam o kadar yoruldu ki.
1727027490636.png

Dostum sorunu çözdün mü?

Malesef, ds4windows uygulaması ile de denedim bu sefer oyun açılmıyor. Neler yaptıysam çözemedim steamde Dualshock 4'ü görüyor. Oyuna girince herşey saçma sapan.

Her zaman FIFA serisini FC24 dahil EA APP uygulama üzerinden alıyordum sorunsuz oynamaktaydım. Bu sene önce sipariş nedense steamden aldım pişman oldum.

1727450732901.png

Malesef, ds4windows uygulaması ile de denedim bu sefer oyun açılmıyor. Neler yaptıysam çözemedim steamde Dualshock 4'ü görüyor. Oyuna girince herşey saçma sapan.

Her zaman FIFA serisini FC24 dahil EA APP uygulama üzerinden alıyordum sorunsuz oynamaktaydım. Bu sene önce sipariş nedense steamden aldım pişman oldum.

Eki Görüntüle 2318414
Steam girdisini devre dışı bırakıp kablolu bağlayınca oldu ama bu geçici bir çözüm umarım en kısa sürede kablosuz bağlantı için fixlerler sorunu forumlarda çok fazla şikayet var

Eki Görüntüle 2318414
Evet aynı hatayı bende aldım en son çare kablolu bağlantı

Steam girdisini devre dışı bırakıp kablolu bağlayınca oldu ama bu geçici bir çözüm umarım en kısa sürede kablosuz bağlantı için fixlerler sorunu forumlarda çok fazla şikayet var.

Evet aynı hatayı bende aldım en son çare kablolu bağlantı.

Kablosuzun rahatlığı başka, kablo aradım bulamadım yarın bir tane kablo alayım deneyeyim.☺️

Steam girdisini devre dışı bırakıp kablolu bağlayınca oldu ama bu geçici bir çözüm umarım en kısa sürede kablosuz bağlantı için fixlerler sorunu forumlarda çok fazla şikayet var

Evet aynı hatayı bende aldım en son çare kablolu bağlantı
ben steam girdisini devre dışı bırakınca kol tamamen işlevsiz oluyor neden acaba ve ps5 ve xbox kolu uyumlu ancak ps4 kolu uyumsuz gösteriyor ayarlar kısmındada sorun patch ile çözülürmü sizce ve patch ne zaman gelir oyun hala türkçe bile değil.

x360ce yi indirip yönetici çalıştır, kolu ayarla sonra programı kapat fc 25 çalıştır . Ben EA den aldım oyunu böyle çözmüştüm sorunu ,imleçler dahil herşey ps kolu oluyor oyunda
x360ce de add device yerinde sony entert... diye yazan kol gözükmeli ona dikkat edin

Technopat Haberler

Geri
Yukarı