FC26 almaya değer mi?

K.Gablanee41

Hectopat
Daha fazla  
CS'den biriktirdiğim kasaları sattım ve 35 dolara yakın param oldu. Bu oyun sonbahar indirimlerinde yarı fiyata düşüyor ve o zaman bunu kullanıp bedavaya alabilirim diyorum. Sizce mantıklı mı? Oyun iyi mi? Genelde kariyerciyim arada bir Online takılıyorum.

Son düzenleme:
Hala ön sipariş verilen bir oyunun yaklaşık 4 gün sonraki sonbahar indiriminde yarı fiyatına düşeceğini size düşündürten tam olarak nedir?
4 gün sonrasını bilmem ama FC 25'i 16 Ocak tarihinde 8.4$ fiyata almıştım. Genel olarak erken süreçte indirime giriyor FC serisi. Sonbahar olmasa da kışa doğru sağlam indirim alıyor.

Screenshot_20250925_175711_Steam.jpg

Oyun resmi olarak çıkış yapmadı bile. Sadece Ultimate sürümü ön sipariş verenler şu an da oynayabiliyor. Eğer 4 gün sonra yarı fiyatına (Steam üzerinden) düşerse ben sana alayım. Ancak şimdiden söyleyeyim imkanı yok.

UT için çıktı orası doğru da ben 23 ve 24'ü öyle almıştım.

İndirime girmese bile her türlü yarı fiyatını vererek almış olurum zaten Steam cüzdanında 35 dolar var. Sadece belki her seneki gibi düşerde fırsat alışı olur diye dedim.

4 gün sonrasını bilmem ama FC 25'i 16 Ocak tarihinde 8.4$ fiyata almıştım. Genel olarak erken süreçte indirime giriyor FC serisi. Sonbahar olmasa da kışa doğru sağlam indirim alıyor.

Eki Görüntüle 2578981
Bu sefer sonbahar indirimi normaldekinden daha farklı bir zamanda yapılacak. EA oyununu piyasaya çıktıktan 4 gün sonra yarı fiyatına düşürmez. Özellikle de böyle bir oyunu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı