FC26 ilk indirime ne zaman girer?

TerimistBirisi

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel(R) Core(TM) i3-2120 CPU 8GB Ram NVIDIA GeForce GT 630
Meslek
Öğrenci
Selam. Ultimate Team oynuyorum, aklımda yarın standart sürümü ön sipariş vermek var ama kararsız kaldım. İlk indirime ne zaman gireceğini tam anlayamadım. Üstünden çok geçmeyecekse oyunun çıkışından sonra bekleyip indirimde Ultimate sürüm almak da iyi olabilir diye düşündüm. İlk indirim ne zaman olur? Kaça düşer ve de siz ne önerirsiniz? Ön sipariş yapayım veya bekleyeyim, dinlemek isterim.

Bu tarz oyunlar her sene yenilenip tekrar piyasaya tam fiyattan çıktığı için 2-3 ay süreceğini düşünüyorum.

Steam kış indirimlerinde belki ufak indirim olur onun dışında şubat-mart gibi iyi indirime düşer diye düşünüyorum o da tahmini %30 gibi birşey olur.

Steam indirimlerini bekle kış yaz sonbahar vs.

Geçen sene Kasım'da neredeyse yarı yarıya bir indirim olmuştu FC 25'te. 35 dolara düşmüştü, fakat bu biraz da FC 25 ile alakalıydı, çok oyuncu kaybetmişlerdi geçtiğimiz yıl. FC 26 bu sefer oldu gibi duruyor, oyunun oyuncular tarafında bir eksiği yok. Ondan dolayı bu sene en erken yılbaşı indirimlerinde bekliyorum FC 26 için indirim.

Ama şunu söyleyeyim, ciddi şekilde Ultimate Team oynayacaksanız indirim falan beklemeyin. İlk gününden alın, sonra kadro kalite farkları çok ciddi oluyor erken başlayanlar ile geç başlayanlar arasında. Sadece kariyer vs. oynuyorsanız %100 indirim bekleyin zaten.

FC 26 da öyle bir şey olacağını sanmıyorum ama yine de haklısınız olabilir.

2025 Steam Sonbahar İndirimi: 29 Eylül – 6 Ekim.

Hocam 1 haftaya Steam sonbahar indirimleri var orada büyük ihtimalle girer ama girmezse kış indiriminde girer orada %30 35 indirime girer ilkbahar indiriminde ve yaz indiriminde %50 indirime giriyor her sene aynısı oluyor belki ilkbahar indiriminden sonra ara indirimler oluyor o zaman ve yaz indiriminde daha fazla indirime girme şansı var oyun sonlara doğru bayağı indirime giriyor FC 25 bir ara 2500 TL'den 500 TL'ye kadar düşmüştü.

Kasım'da girer indirime en erken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…