T A L O Hectopat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 1.963 Makaleler 1 Çözümler 5 1 Ağustos 2025 #11 Deiinzz dedi: UT Edition boş hocam. Normali için diyorum. Genişletmek için tıkla... UT sürüm ultümate Team oynayanlar için çok büyük bir avantaj normal sürüm ilk indirimini Black Friday indirimlerinde düşmesi çok yüksek.
Deiinzz dedi: UT Edition boş hocam. Normali için diyorum. Genişletmek için tıkla... UT sürüm ultümate Team oynayanlar için çok büyük bir avantaj normal sürüm ilk indirimini Black Friday indirimlerinde düşmesi çok yüksek.
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 8.269 Makaleler 2 Çözümler 38 1 Ağustos 2025 #12 T A L O dedi: UT sürüm ultümate Team oynayanlar için çok büyük bir avantaj normal sürüm ilk indirimini Black Friday indirimlerinde düşmesi çok yüksek. Genişletmek için tıkla... Hocam ben de UT oynuyorum da ekstra 20 30 dolar verecek kadar da bir sebep yok benim için
T A L O dedi: UT sürüm ultümate Team oynayanlar için çok büyük bir avantaj normal sürüm ilk indirimini Black Friday indirimlerinde düşmesi çok yüksek. Genişletmek için tıkla... Hocam ben de UT oynuyorum da ekstra 20 30 dolar verecek kadar da bir sebep yok benim için
uygr12 Decipat Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 1.692 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2025 #13 Deiinzz dedi: Hocam ben de UT oynuyorum da ekstra 20 30 dolar verecek kadar da bir sebep yok benim için Genişletmek için tıkla... Onu zaten çok ciddi takım kuranlar alıyor muhtemelen 1 hafta erkenden başlamak için
Deiinzz dedi: Hocam ben de UT oynuyorum da ekstra 20 30 dolar verecek kadar da bir sebep yok benim için Genişletmek için tıkla... Onu zaten çok ciddi takım kuranlar alıyor muhtemelen 1 hafta erkenden başlamak için