FC26 "Too many computers have accessed this account's version of EA SPORTS FC 26 recently." hatası

bugoxi

Centipat
Daha fazla  
Malum, FC26 pahalı olduğu için ortak hesap aldım ama oyunu açarken şu hataları alıyorum: İlk açtığımda "Too many computers have accessed this account's version of EA SPORTS FC 26 recently. Please try again later." hatasını alıyorum. Çevrimdışı başlattığımda ise "We've noticed your computer is currently offline. To activate your game on this computer using your EA Account, you'll need to connect to the Internet." hatasını alıyorum. EA hesabı giriş sayfası bazen çıkıyor, onu da doğru bir şekilde girmeme rağmen yine aynı hatayı alıyorum. Acil yardımlarınızı bekliyorum....

Dosya Ekleri

• 1758996297138.png
    297,4 KB · Görüntüleme: 20
  • görsel_2025-09-27_210636016.png
    2 KB · Görüntüleme: 20
  • görsel_2025-09-27_210701197.png
    2,8 KB · Görüntüleme: 20
Hocam aynı sorunları yaşadım bende. Bunun bir sonu veya çözümü yok. Normalde 5-10 kişiden fazla Online olarak aynı anda giriş yapamıyor. Şu an herkes sizin gibi yaptığını için o fırsatı bulmanız çok zor. 00:01 de bile giriş deneseniz o esnada zaten bekleyen veya sorun yaşamamak için çıkmayanlar olacaktır. Fırsatınız varsa iade edin.

Direkt iade iste o satılan hesapları biliyorum gece 00.01 de denesen bile hatayı verir 4 bilgisayar sınırı var diye biliyorum hangi saatte 4. bilgisayar eriştiyse o saatte sıfırlanacak ve oyunu her açtığında aktife dönüyor tekrar çevrimdışına almak için tekrar toomany hatası verecek uğraş uğraş dur kısaca bir çözümü yok sözde 24-48 saat sonra deneyin derler ürün onaylanır para mağazanın hesabına gitmiş olur iadeyi alana kadar destek taleplerinde uğraşırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…