FC26 Ultimate Team 39 dolara alınır mı?

zıbab ivjj

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar hesabımda zaten 39 dolar vardı. Kış indirimlerini bekleyip normal sürümü alacaktım ancak şu an Ultimate sürüm 39 dolar diye onu aldım. 5 saate indirim bitecekmiş. Sizce iade etmeli miyim? Kış indirimlerinde daha da düşer mi yoksa kalsın iade etmeyeyim mi
Bu arada showcase yani bedava olan sürümü 2 saatden fazla oynadım da ultimate sürümü iade etmek istersem sıkıntı olmaz değil mi

Son düzenleme:
Olay oyunun 50-100 dolar etmesi değil senin bunu karşılaman,karşıladıktan sonrada bunun ekonominde tahribat yaratmaması eğer fiyat seni sarsmadıysa oyun zaten senelerdir herkesin bildiği oynadığı bir oyun seninde elbet fikrin vardır ona göre almışsındır.Bence iade etmene gerek yok daha düşüceğini sanmıyorum

Olay oyunun 50-100 dolar etmesi değil senin bunu karşılaman,karşıladıktan sonrada bunun ekonominde tahribat yaratmaması eğer fiyat seni sarsmadıysa oyun zaten senelerdir herkesin bildiği oynadığı bir oyun seninde elbet fikrin vardır ona göre almışsındır.Bence iade etmene gerek yok daha düşüceğini sanmıyorum
Hocam zaten cebimden çıkan bişe yok kasalarda biriktirdiğim para. Daha önce hiç fifa oynamadım ancak bu showcase bana cok akıcı geldi o yüzden bi alıp denemek istiyorum. Dediğim gibi iade etmek istediğim zaman showcase sıkıntı çıkarmaz bana değil mi?

Steam destekten bilgi alman en doğrusu,showcase oynama süresi eğer ana oyunda görünüyorsa büyük ihtimal iadeye izin vermezler.

Steam destekten bilgi alman en doğrusu,showcase oynama süresi eğer ana oyunda görünüyorsa büyük ihtimal iadeye izin vermezler.
Anladım. Şuan zaten ödeme bekleniyor çünkü 1 dolar eksik vardı karttan geçtim. Karttan parayı çekti ama steam hala onaylamadı

Bu bekleme ne kadar sürer bilginiz var mı?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı