Reis o stoperlerle rakibin forvetini yakalayabiliyorsan helal olsun. Hızlı stoper olabilir.
Herkese selam arkadaşlar kadrom şu an bu şekilde. Championsta 8/7 yaptım. 100.000 kadar UT jetonu var. Oyuncu önerilerine açığım.
Eki Görüntüle 2633371
Stopere Van de Ven, kimya sıkıntısı olmazsa sol beke Oosterwolde.Herkese selam arkadaşlar kadrom şu an bu şekilde. Championsta 8/7 yaptım. 100.000 kadar UT jetonu var. Oyuncu önerilerine açığım.
Eki Görüntüle 2633371
Solbek için EVO yaparım diyorsanız Yuri yi yapabilirsiniz ve arkadaşın dediği gibi Van de ven alabilirsiniz fakat defans oyun tarzları az ona da Van de ven bu EVO'yu basabilirsiniz EVO'lar içinde taktik olarak altın turnuvası var 1 gol atan kazanıyor orada maç atarak hızlıca EVO kasabilirsiniz.
Hem de zaten Yuri'ye önerdiğiniz Evoyu Camavinga'ya basmış arkadaş.Solbek için EVO yaparım diyorsanız Yuri yi yapabilirsiniz ve arkadaşın dediği gibi Van de ven alabilirsiniz fakat defans oyun tarzları az ona da Van de ven bu EVO'yu basabilirsiniz EVO'lar içinde taktik olarak altın turnuvası var 1 gol atan kazanıyor orada maç atarak hızlıca EVO kasabilirsiniz.
Bütçeyi biraz aşıyor şimdi fark ettim.
Hem de zaten Yuri'ye önerdiğiniz EVO'yu Camavinga'ya basmış arkadaş.
Nelerde sıkıntı çekiyorsun.
Stopere Van de ven, kimya sıkıntısı olmazsa sol beke oosterwolde.
Dondurucu kanat beki EVO'su var. İyi gibi duruyor yuriye basabilirim aslında.
Ekitikeye EVO basacaktım EVO gitmiş sanırım. Şöyle yırtıcı bir forvet fena olmazdı. Onun dışında defans biraz yavaş kalıyor.
Van de ven in 82'lik kartına kış duvarı EVO'su basılır mı hocam ne düşünüyorsunuz?
Basılmaz bence. Rakun+ veren bir evo bekleyin.Dondurucu kanat beki EVO'su var. İyi gibi duruyor yuriye basabilirim aslında.
Ekitikeye EVO basacaktım EVO gitmiş sanırım. Şöyle yırtıcı bir forvet fena olmazdı. Onun dışında defans biraz yavaş kalıyor.
Van de ven in 82'lik kartına kış duvarı EVO'su basılır mı hocam ne düşünüyorsunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.