FC26 Ultimate Team oyuncu önerisi

Sanemi S

Hectopat
Daha fazla  
Herkese selam arkadaşlar kadrom şu an bu şekilde. Championsta 8/7 yaptım. 100.000 kadar UT jetonu var. Oyuncu önerilerine açığım.

1767394764098.png

Dosya Ekleri

• 1767394742910.png
    1767394742910.png
    775,4 KB · Görüntüleme: 12
Solbek için EVO yaparım diyorsanız Yuri yi yapabilirsiniz ve arkadaşın dediği gibi Van de ven alabilirsiniz fakat defans oyun tarzları az ona da Van de ven bu EVO'yu basabilirsiniz EVO'lar içinde taktik olarak altın turnuvası var 1 gol atan kazanıyor orada maç atarak hızlıca EVO kasabilirsiniz.

Solbek için EVO yaparım diyorsanız Yuri yi yapabilirsiniz ve arkadaşın dediği gibi Van de ven alabilirsiniz fakat defans oyun tarzları az ona da Van de ven bu EVO'yu basabilirsiniz EVO'lar içinde taktik olarak altın turnuvası var 1 gol atan kazanıyor orada maç atarak hızlıca EVO kasabilirsiniz.

Bütçeyi biraz aşıyor şimdi fark ettim.

Bütçeyi biraz aşıyor şimdi fark ettim.
Hem de zaten Yuri'ye önerdiğiniz Evoyu Camavinga'ya basmış arkadaş.

Hem de zaten Yuri'ye önerdiğiniz EVO'yu Camavinga'ya basmış arkadaş.

Dondurucu kanat beki EVO'su var. İyi gibi duruyor yuriye basabilirim aslında.

Nelerde sıkıntı çekiyorsun.

Ekitikeye EVO basacaktım EVO gitmiş sanırım. Şöyle yırtıcı bir forvet fena olmazdı. Onun dışında defans biraz yavaş kalıyor.

Stopere Van de ven, kimya sıkıntısı olmazsa sol beke oosterwolde.

Van de ven in 82'lik kartına kış duvarı EVO'su basılır mı hocam ne düşünüyorsunuz?

Ekitikeye EVO basacaktım EVO gitmiş sanırım. Şöyle yırtıcı bir forvet fena olmazdı. Onun dışında defans biraz yavaş kalıyor.

Van de ven in 82'lik kartına kış duvarı EVO'su basılır mı hocam ne düşünüyorsunuz?

Forvet konusunda pina aşırı iyi kart bir de EVO geldi bugün pinaya normal kartı 6K EVO 40k 46 k ya bayağı iyi forvet oluyor.

Basılmaz bence. Rakun+ veren bir evo bekleyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı