matrax213 Decapat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 19:41 #81 Bekir.elfrli dedi: Hocam chromdanmı alayım ea app mı? Genişletmek için tıkla... EA App'den alın
B Bekir.elfrli Decapat Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 19:47 #82 matrax213 dedi: EA App'den alın Genişletmek için tıkla... hocam kartı eklerken country türkiyemi seçtiniz?
matrax213 dedi: EA App'den alın Genişletmek için tıkla... hocam kartı eklerken country türkiyemi seçtiniz?
matrax213 Decapat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 19:47 #83 Bekir.elfrli dedi: hocam kartı eklerken country türkiyemi seçtiniz? Genişletmek için tıkla... hayır ukranya
Bekir.elfrli dedi: hocam kartı eklerken country türkiyemi seçtiniz? Genişletmek için tıkla... hayır ukranya
B Bekir.elfrli Decapat Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 21:31 #84 matrax213 dedi: Hayır Ukrayna. Genişletmek için tıkla... Hocam şu an satın aldım VPN kapatıp girebilirim degıl mı? Kredi kartı harcamalarına baktım beklemede görünüyor.
matrax213 dedi: Hayır Ukrayna. Genişletmek için tıkla... Hocam şu an satın aldım VPN kapatıp girebilirim degıl mı? Kredi kartı harcamalarına baktım beklemede görünüyor.
matrax213 Decapat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 21:36 #85 Bekir.elfrli dedi: Hocam şu an satın aldım VPN kapatıp girebilirim degıl mı? Kredi kartı harcamalarına baktım beklemede görünüyor. Genişletmek için tıkla... Oyunu indirebiliyor musun
Bekir.elfrli dedi: Hocam şu an satın aldım VPN kapatıp girebilirim degıl mı? Kredi kartı harcamalarına baktım beklemede görünüyor. Genişletmek için tıkla... Oyunu indirebiliyor musun
B Bekir.elfrli Decapat Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 21:40 #86 matrax213 dedi: Oyunu indirebiliyor musun? Genişletmek için tıkla... VPN kapatıp indirmeyi yapayim mi hocam? Oyun kütüphanede görünüyor.
matrax213 dedi: Oyunu indirebiliyor musun? Genişletmek için tıkla... VPN kapatıp indirmeyi yapayim mi hocam? Oyun kütüphanede görünüyor.
matrax213 Decapat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 21:41 #87 Bekir.elfrli dedi: VPN kapatıp indirmeyi yapayimmi hocam? Genişletmek için tıkla... Evet öyle yap sonra bana fotoğrafını at bakayım ben de
Bekir.elfrli dedi: VPN kapatıp indirmeyi yapayimmi hocam? Genişletmek için tıkla... Evet öyle yap sonra bana fotoğrafını at bakayım ben de
B Bekir.elfrli Decapat Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 21:55 #88 Bekir.elfrli dedi: Hocam şu an satın aldım VPN kapatıp girebilirim degıl mı? Kredi kartı harcamalarına baktım beklemede görünüyor. Genişletmek için tıkla... Hocam temel oyun tikine tıklayamıyorum bu normal mi? Dosya Ekleri 1760900054017.png 1,3 MB · Görüntüleme: 37
Bekir.elfrli dedi: Hocam şu an satın aldım VPN kapatıp girebilirim degıl mı? Kredi kartı harcamalarına baktım beklemede görünüyor. Genişletmek için tıkla... Hocam temel oyun tikine tıklayamıyorum bu normal mi?
matrax213 Decapat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 21:57 #89 Bekir.elfrli dedi: Hocam temel oyun tikine tıklayamıyorum bu normal mi? Genişletmek için tıkla... Onu zaten indirecek merak etme korkma onu bilerek devre dışı bırakmışlar gerekli olduğu için
Bekir.elfrli dedi: Hocam temel oyun tikine tıklayamıyorum bu normal mi? Genişletmek için tıkla... Onu zaten indirecek merak etme korkma onu bilerek devre dışı bırakmışlar gerekli olduğu için
B Bekir.elfrli Decapat Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 22:00 #90 25gb indiriyor Dosya Ekleri 1760900388818.png 1.023,1 KB · Görüntüleme: 36