ozDLL Femtopat Katılım 5 Eylül 2025 Mesajlar 27 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Hp Victus 16 AMD RYZEN 7 7840HS w/Raedon 780M Graphics (16CPU) 3.8 GHZ 16GB RAM Windows 11 Pro NVİDİA Geforce RTX 4070 Laptop GPU 8GB Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Eylül 2025 #1 FC26'da kadromu kurdum. Gayet güzel ilerledim flashback dzeko falan aldım kadro kurma görevlerinden ve tıkandı oyun daha gitmiyor. Sadece Rivals mı atayım yoksa altın yükseltme mi açayım? Gerçekten tıkandım şu an.
FC26'da kadromu kurdum. Gayet güzel ilerledim flashback dzeko falan aldım kadro kurma görevlerinden ve tıkandı oyun daha gitmiyor. Sadece Rivals mı atayım yoksa altın yükseltme mi açayım? Gerçekten tıkandım şu an.
w1llard Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2.971 Makaleler 1 Çözümler 18 21 Eylül 2025 #2 Anlar'ı oynadın mı?
ozDLL Femtopat Katılım 5 Eylül 2025 Mesajlar 27 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Hp Victus 16 AMD RYZEN 7 7840HS w/Raedon 780M Graphics (16CPU) 3.8 GHZ 16GB RAM Windows 11 Pro NVİDİA Geforce RTX 4070 Laptop GPU 8GB Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Eylül 2025 #3 w1llard dedi: Anlar'ı oynadın mı? Genişletmek için tıkla... Şu anda bu konuyu açtıktan sonra ona geçtim yeni hatırladım sağ ol ozDLL dedi: Şu anda bu konuyu açtıktan sonra ona geçtim yeni hatırladım sağ ol. Genişletmek için tıkla... w1llard dedi: Anlar'ı oynadın mı? Genişletmek için tıkla... Ve sence draft mı yoksa nadir paket falan mı alayım 60 yıldıza.
w1llard dedi: Anlar'ı oynadın mı? Genişletmek için tıkla... Şu anda bu konuyu açtıktan sonra ona geçtim yeni hatırladım sağ ol ozDLL dedi: Şu anda bu konuyu açtıktan sonra ona geçtim yeni hatırladım sağ ol. Genişletmek için tıkla... w1llard dedi: Anlar'ı oynadın mı? Genişletmek için tıkla... Ve sence draft mı yoksa nadir paket falan mı alayım 60 yıldıza.
B Berkay Sirkecioğlu Megapat Katılım 17 Mayıs 2016 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2025 #4 ozDLL dedi: Şu anda bu konuyu açtıktan sonra ona geçtim yeni hatırladım sağ ol Ve sence draft mı yoksa nadir paket falan mı alayım 60 yıldıza. Genişletmek için tıkla... 60 yıldızlık baya iyi dediler 100K değerinde paketmiş alabilirsin onu.
ozDLL dedi: Şu anda bu konuyu açtıktan sonra ona geçtim yeni hatırladım sağ ol Ve sence draft mı yoksa nadir paket falan mı alayım 60 yıldıza. Genişletmek için tıkla... 60 yıldızlık baya iyi dediler 100K değerinde paketmiş alabilirsin onu.