M Monarchh Hectopat Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 682 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #1 Arkadaşlar bu durum hala geçerli hesap ayarlarınızdan bölgeyi Ukrayna yapın, kart eklerden de bölgesini Ukrayna olarak seçebilirsin daha sonrasından EA App üzerinden satın alabilirsiniz. Standart sürüm 1.7'e, Ultimate sürüm ise 2.3'e alabilirsiniz.
Arkadaşlar bu durum hala geçerli hesap ayarlarınızdan bölgeyi Ukrayna yapın, kart eklerden de bölgesini Ukrayna olarak seçebilirsin daha sonrasından EA App üzerinden satın alabilirsiniz. Standart sürüm 1.7'e, Ultimate sürüm ise 2.3'e alabilirsiniz.
dervisgozel Hectopat Katılım 13 Eylül 2022 Mesajlar 454 Çözümler 4 Yer Adıyaman Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Ryzen 7 7800x3D Ekran kartı: RTX 4070 Super Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #2 2.3K'ya mı?
M Monarchh Hectopat Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 682 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #3 Moderator konumu niye taşıdın acaba? Doğru yere açtım. dervisgozel dedi: 2.3K'ya mı? Genişletmek için tıkla... Evet hocam 2.3k ya
Moderator konumu niye taşıdın acaba? Doğru yere açtım. dervisgozel dedi: 2.3K'ya mı? Genişletmek için tıkla... Evet hocam 2.3k ya
E eminkahvecii Hectopat Katılım 30 Ağustos 2020 Mesajlar 24 Çözümler 1 1 Ağustos 2025 #4 ben yaptım ama hala fiyatlar değişmedi hocam. nasıl yapacağız? eminkahvecii dedi: ben yaptım ama hala fiyatlar değişmedi hocam. nasıl yapacağız? Genişletmek için tıkla... satın almaya çalışırken hata veriyor siz yapabildiniz mi? Son düzenleme: 31 Temmuz 2025
ben yaptım ama hala fiyatlar değişmedi hocam. nasıl yapacağız? eminkahvecii dedi: ben yaptım ama hala fiyatlar değişmedi hocam. nasıl yapacağız? Genişletmek için tıkla... satın almaya çalışırken hata veriyor siz yapabildiniz mi?