FDM ile video nasıl indirilir?

ahmetk21

Kilopat
Daha fazla  
FDM ile herhangi bir web sitesindeki video nasıl indiriliyor? URL'yi içeri atınca direkt siteyi indiriyor, videoyu değil. Videoyu nasıl indirecek çözemedim. (videoya sağ tıklayınca FDM çıkmıyor)

Son düzenleyen: Moderatör:
FDM ile herhangi bir web sitesindeki video nasıl indiriliyor? URL'yi içeri atınca direkt siteyi indiriyor, videoyu değil. Videoyu nasıl indirecek çözemedim. (videoya sağ tıklayınca FDM çıkmıyor)

Linki atın videonun bakayım.

Edit: Konu hortlatılmış. Kusura bakmayın.

Son düzenleme:
Hangi siteden indirdiğinize göre değişir. Video oynatıcılarında DRM bulunan sitelerden indirmeye çalışıyorsanız AnyStream, StreamFab gibi yazılımları kullanmanız gerekli, normal indirme yöneticisi çalışmaz onlarda.

Ek olarak bunlar var.

Hangi siteden indirdiğinize göre değişir. Video oynatıcılarında DRM bulunan sitelerden indirmeye çalışıyorsanız AnyStream, StreamFab gibi yazılımları kullanmanız gerekli, normal indirme yöneticisi çalışmaz onlarda.

Ek olarak bunlar var.
hocam drm bulunup bulunmadığını bilmiyorum sitede fakat attığınız linkler de desteklemediğini söyledi bi kaç siteyi denedim. açıkcası internetteki film izleme sitelerinden indirmeye çalışıyorum fakat olmuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı