İndirmeyi algılayan bir eklentisi var. Güvenilirdirdir.Merhaba IDM'nin süresi bittiği için bu programı kullanmak istiyordum. Torrent filan indirebiliyormuş ama merak ettiğim bir nokta var. Program indirmeyi algılayabiliyor mu? Güvenilir midir?
İndirmeyi algılayan bir eklentisi var. Güvenilirdirdir.
Arayüzü IDM'e kıyasla daha moderm duruyor, benim hoşuma gitmedi ama sevenler vardır.
Güvenilir ama diğer programlar ile aynı hızda indiriyor, pek bir farkı yok.Torrent nasıl?
Güvenilir ama diğer programlar ile aynı hızda indiriyor, pek bir farkı yok.
Revo Uninstaller ile IDM silip tekrar kurunca süre sıfırlanıyor olabilir dener misiniz?Merhaba IDM'nin süresi bittiği için bu programı kullanmak istiyordum. Torrent filan indirebiliyormuş ama merak ettiğim bir nokta var. Program indirmeyi algılayabiliyor mu? Güvenilir midir?
Revo Uninstaller ile IDM silip tekrar kurunca süre sıfırlanıyor olabilir dener misiniz?
Revo Uninstaller ile IDM silip tekrar kurunca süre sıfırlanıyor olabilir dener misiniz?
Eki Görüntüle 2100923
Aynı hatayı verdi ama bir daha deneyeyim.
Denedim yine olmadı.
@SSDKullaniyorum YouTube indirmesi desteklemiyor mu?
Youtube linkini kopyalayıp yapıştırınca videoyu indiriyordu diye hatırlıyorum.Eki Görüntüle 2100923
Aynı hatayı verdi ama bir daha deneyeyim.
Denedim yine olmadı.
@SSDKullaniyorum YouTube indirmesi desteklemiyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.