Fears to Fathom Türkçe yama nasıl yapılır?

RudeusG

Decapat
Fears to Fathom Carson House oyununa Türkçe yama yapmak istiyorum, dil dosyasını buldum başka siteler F2F Woodbory Getawey oyununa yapmışlar oradan baktım ve dil dosyasını doğruladım ama bir şekilde açamadım dosyayı, bir sürü program denedim unityassetexplorler gibi programlar. İşte konuya bakarsanız sevinirim ayrıntıları sorabilirsiniz.

Bilen bir Allah'ın kulu yok mu?

Son düzenleme:
youtube arama yerine unity oyunlarını nasıl türkçe yapılır diye yaz çıkar ben ordan yaptım fears to fathom carson house öyle oynadım ben inşallah yardımcı olurum

Sen büyük ihtimallen otomatik Türkçe oynama desteğini yaptın ben başka bir şey diyorum bu arada dil dosyasını açtım tüm yazılar elimde ama bir türlü import edemedim dosya boyutu fazlaydı minify ettim import yaptım oyun yine açıldı ama çöktü yardım edeyim lütfen.

,..,.

O kadar bilgim yok malesef dediğim gibi yaptıklarını bırakıp benimkini denersen olabilir zaten fears to fathom carson house unity oyunu dediğimi yaparsan olabilir tekrar yardımcı olduysam ne mutlu bana

O kadar bilgim yok maalesef dediğim gibi yaptıklarını bırakıp benimkini denersen olabilir zaten Fears to Fathom carson House Unity oyunu dediğimi yaparsan olabilir tekrar yardımcı olduysam ne mutlu bana.

Anladım ne demek istediğini ama öyle yaptığında yazıların türkçeleşmesini bekliyosun sürekli.

Anladım ne demek istediğini ama öyle yaptığında yazıların türkçeleşmesini bekliyosun sürekli.
Evet malesef ama onun config ayarları dan onu değiştirebiliyorsun 2 ve 1 saniye araları hızlı hızlı yapabiliyo 2-1 saniye beklemen gerek proglamla ilgili videoları izlersen görürsün zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…