Web programlama seçtim çünkü durumuma benzer başka seçenek yoktu her neyse geyser ile crossplay yaptığım Minecraft Bedrock sürümünden sunucu IP mi ve 25565 portunu girdiğim zaman dünyaya bağlanılamadı diyor ama Java'dan giriğimde sunucuya giriyor Aternos'tan yaptığımda her ikisine de sorunsuz giriliyor fakat feathermcden yaptığımda Bedrock oyuncuları sunucuma giremiyor. Port yönlendirme filan denedim yine de olmadı yardımcı olabilir misiniz? eu.geyserconnect.net ile bağlanmak yerine direkt bağlanmak istiyorum ama dünyaya bağlanılamadı hatası alıyorum feathermcden portumu nasıl öğrenirim?
Sorunun çözümü: Feathermc geyser desteklemediğinden dolayı internetten araştırıp port falan açıp bir sunucu kuruyorsunuz playit.gg kurun açın sonra playit.ggnin sitesinden 2 tane tünel açın 1. si Java 2. si Bedrock olsun Bedrock IP mesela örnekörnek: 1146 olacak IP'ye deneme123:1146 aşağıyada 25565(Minecraft default port) yazmayın server IP'ye deneme123 port kısmına 1146 yazarsanız Bedrock sunucusuna bağlanırsınız fakat bende etraf mor gözüküyor onu bir türlü halledemedim maalesef
Java için ayrı tünel yani ayrı IP açmanız gerekli sorun yok aynı sunucuya bağlıyor iyi günler dilerim