Karakurt5877 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2019 Mesajlar 1.563 Makaleler 2 Çözümler 6 20 Ağustos 2020 #1 Arkadaşlar hiçbir uygulamayı Fecebok'a bağlayamıyorum daha önce sadece drogon City'de var sanıyordum ama hiçbir oyunu, uygulamayı bağlayamıyorum ne yapmalıyım? Aldığım hata resimde. Her şeyi denedim ama çözülmedi. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ağustos 2020
Arkadaşlar hiçbir uygulamayı Fecebok'a bağlayamıyorum daha önce sadece drogon City'de var sanıyordum ama hiçbir oyunu, uygulamayı bağlayamıyorum ne yapmalıyım? Aldığım hata resimde. Her şeyi denedim ama çözülmedi.
Reny. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 1.434 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2020 #2 Senle ilgili bir şey değil, alttaki yazıda da yazıyor zaten Bu hatanın üstünde çalışıyoruz yakında düzelteceğiz diye.
Senle ilgili bir şey değil, alttaki yazıda da yazıyor zaten Bu hatanın üstünde çalışıyoruz yakında düzelteceğiz diye.
Karakurt5877 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2019 Mesajlar 1.563 Makaleler 2 Çözümler 6 21 Ağustos 2020 #3 Reny. dedi: Senle ilgili bir şey değil, alttaki yazıda da yazıyor zaten bu hatanın üstünde çalışıyoruz yakında düzelteceğiz diye. Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 3-4 haftadır böyle. Arkadaşlar sorunu çözdüm indirmiş olduğum Fecebook'u silince düzeldi. Son düzenleme: 21 Ağustos 2020
Reny. dedi: Senle ilgili bir şey değil, alttaki yazıda da yazıyor zaten bu hatanın üstünde çalışıyoruz yakında düzelteceğiz diye. Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 3-4 haftadır böyle. Arkadaşlar sorunu çözdüm indirmiş olduğum Fecebook'u silince düzeldi.