FedEx gümrükte takılan kargo nasıl kurtarılı?

Az önce başıma geldi hocam. Bir marka işbirliği üzerine 4-5 tane ufak çaplı teknolojik alet yollamıştı. Total fiyatı 125$'dı. Direkt çökmüşler benim pakete. Ürünlerin linkini attım. Ödeme dekontum yok çünkü ürünleri marka ücretsiz gönderdi. Şimdi ürünler bana gelmezse benim işime de engel koymuş olacak bunlar. Ne desem bilemiyorum. İnsanı ülkeden soğutuyorlar.
1718110393850.png

Az önce başıma geldi hocam. Bir marka işbirliği üzerine 4-5 tane ufak çaplı teknolojik alet yollamıştı. Total fiyatı 125$'dı. Direkt çökmüşler benim pakete. Ürünlerin linkini attım. Ödeme dekontum yok çünkü ürünleri marka ücretsiz gönderdi. Şimdi ürünler bana gelmezse benim işime de engel koymuş olacak bunlar. Ne desem bilemiyorum. İnsanı ülkeden soğutuyorlar.Eki Görüntüle 2219643
Evet, çok normal 4-5 adet yolladılarsa çünkü ona fiyat biçemiyorlar banada aynısını yaptılar, kutudaki sadece 3 HDMI kablosuna 15$ fiyat biçmişlerdi, görüntü cihazını bilemediklerinden 450TL vergi verip kurtuldum ama 1 ay sürdü toplam, ne istiyorlarsa kanıtlamanız sunmanız lazım başka çaresi yok.

Evet, çok normal 4-5 adet yolladılarsa çünkü ona fiyat biçemiyorlar banada aynısını yaptılar, kutudaki sadece 3 HDMI kablosuna 15$ fiyat biçmişlerdi, görüntü cihazını bilemediklerinden 450TL vergi verip kurtuldum ama 1 ay sürdü toplam, ne istiyorlarsa kanıtlamanız sunmanız lazım başka çaresi yok.
Tüm ürünlerin linkini gönderdim. Üstüne kredi kartı ekstresi de gönderdim. Bakalım süreç ne olacak? Kendi vatandaşına böyle zulüm yapan bir toplum görülmemiştir daha önce sanırım.

Güncelleme:
  • Gerekli tüm evrakları (Ödeme dekontu vs) gönderdim.
  • Ürün linklerini de ayrı ayrı nerede kullanacağıma kadar detaylıca yazıp gönderdim.
Ve sonuç olarak 1200 TL bir vergi çıktı 120$'lık bir pakete. Bu vergi oranı bence yasal ve normal sınırlarda. Hemen ödedim ve hızlıca teslimata çıkardılar. Tek temennim paketin içerisinden bir şeyler kaybolmaması.
1719409496666.png

Dosya Ekleri

• Screenshot_7.png
    Screenshot_7.png
    21,1 KB · Görüntüleme: 98

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı