Gümrük müşaviri sorguladım 10k fiyat çekiyorlar, FedEx'in kendi partnerleri olur onlar size teklif sunar vs dedi bu resmen insanlardan fazla para almak için kendi ceplerine kurulmuş tuzak gibi.
Modern tefecilik diyorlardı inanmamıştım, gerçekten öyleymiş. Ne kadar fiyat çekecekler bilmiyorum daha bana kendi firmalarını önermediler, o aşamaya geçemedik güncellerim konuyu durmadan.
Modern tefecilik diyorlardı inanmamıştım, gerçekten öyleymiş. Ne kadar fiyat çekecekler bilmiyorum daha bana kendi firmalarını önermediler, o aşamaya geçemedik güncellerim konuyu durmadan.
Başka hiçbir şey değil, 14.000 TL dile kolay 4000 TL olan bir ürüne neden bu kadar vergi çıkıyor cidden bilmiyorum, ve onu da geçtim gümrükte kendileri el koyduğu kontrole aldığı günden ve seni beklettikleri günden itibaren sana depo ücreti saymaya başlıyorlar, ben mi diyorum FedEx'e bana 15 gün sonra dönüş yap diye, onu niye biz veriyoruz o günden itibaren mesela.
Kolay gelsin. benzer durumdayım ürünüm 150 euro üstü kesin takılacak . Bu müşavir olayı maliyetinden kabul etmeyeceğim anlaşılan.
Bu durumda ürünün iade olayı nasıl oluyor? 20 gün bekleyip iade deniyor
Kolay gelsin. benzer durumdayım ürünüm 150 euro üstü kesin takılacak . Bu müşavir olayı maliyetinden kabul etmeyeceğim anlaşılan.
Bu durumda ürünün iade olayı nasıl oluyor? 20 gün bekleyip iade deniyor