Çözüldü FedEx ''Yola çıktı. Paket gümrük işlemleri için hazır.'' ne demek?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Liqt

Decapat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim gibi FedEx ''Yola çıktı. Paket gümrük işlemleri için hazır.'' ne demek? Sorum budur arkadaşlar bilenler yazabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba vergiyi nasıl ödemiştiniz hatırlıyor musunuz?

Merhaba, günaydın öncelikle ürün gümrüğe geldikten sonra gümrükte bekliyor durumuna geldi ve FedEx'ten mail geldi. Ürününüzün vergi ödemesi var şu miktarda, mailin son kısımlarına doğru ise nereye ödeyeceğimiz yazıyordu ya IBAN'a atmıştım ya da bir yer üzerinden ödemiştim diye hatırlıyorum. Ama büyük ihtimalle IBAN üzerinden atmıştım.

Merhaba vergiyi nasıl ödemiştiniz hatırlıyor musunuz?

Şimdi baktım mailden IBAN'a göndermişim. FedEx IBAN veriyor ödeme miktarını belirtiyor. Ödedikten sonra dekont, T.C. kimlik no, sipariş kimin adına falan yazdığı mail atıyorduk sanki ben atmışım belki gerek yoktur. Zaten size mail gelirse ayrıntıları yazıyor olması lazım olmazsa desteğe sorabilirsiniz.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim cevabınız için size de zahmet verdim. Şu anda gümrük işlemleri devam ediyor kısmında yeni bir güncelleme olmadı fakat fedex'ten bir mail geldi gönderinizin yarın teslim edilmesi planlanıyor diye. Şu anda beklemedeyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…