6 621657 Decapat Katılım 28 Ocak 2023 Mesajlar 197 24 Mayıs 2024 #1 Sorum başlıktaki gibi ek olarak SSH servisini silmek istiyorum yüklü olarak geliyor mu acaba? @Rona @The Shorekeeper
Sorum başlıktaki gibi ek olarak SSH servisini silmek istiyorum yüklü olarak geliyor mu acaba? @Rona @The Shorekeeper
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.460 Makaleler 5 Çözümler 310 24 Mayıs 2024 #2 621657 dedi: Sorum başlıktaki gibi ek olarak SSH servisini silmek istiyorum yüklü olarak geliyor mu acaba? @Rona @The Shorekeeper Genişletmek için tıkla... Fileroller paketini yüklemen yeterli olur rar için. Ssh konusunda sudo systemctl status sshd komutunun çıktısında active kısmında active ve loaded kısmında da enabled yazıyorsa aşağıdaki komutu gir. Bash:Panoya kopyala sudo systemctl disable --now sshd
621657 dedi: Sorum başlıktaki gibi ek olarak SSH servisini silmek istiyorum yüklü olarak geliyor mu acaba? @Rona @The Shorekeeper Genişletmek için tıkla... Fileroller paketini yüklemen yeterli olur rar için. Ssh konusunda sudo systemctl status sshd komutunun çıktısında active kısmında active ve loaded kısmında da enabled yazıyorsa aşağıdaki komutu gir. Bash:Panoya kopyala sudo systemctl disable --now sshd
6 621657 Decapat Katılım 28 Ocak 2023 Mesajlar 197 24 Mayıs 2024 #3 Rona dedi: Fileroller paketini yüklemen yeterli olur rar için. Ssh konusunda sudo systemctl status sshd komutunun çıktısında active kısmında active ve loaded kısmında da enabled yazıyorsa aşağıdaki komutu gir. Bash:Panoya kopyala sudo systemctl disable --now sshd Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
Rona dedi: Fileroller paketini yüklemen yeterli olur rar için. Ssh konusunda sudo systemctl status sshd komutunun çıktısında active kısmında active ve loaded kısmında da enabled yazıyorsa aşağıdaki komutu gir. Bash:Panoya kopyala sudo systemctl disable --now sshd Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
The Shorekeeper Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 7.755 Makaleler 22 Çözümler 279 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN323 İşlemci: i5-10300H Ekran kartı: GTX 1650 RAM: 16 GB 3200 MHz DDR4 Laptop Dahili Depolama: Intel SSDPEKNU512GZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Mayıs 2024 #4 Komut satırı üzerinde unrar komutuyla açabilirsiniz RAR dosyalarını. Bunun için unrar paketini kurmanız lazım. Şahsen grafik arayüzünden arşiv açmıyorum, komut satırı daha pratik geliyor.
Komut satırı üzerinde unrar komutuyla açabilirsiniz RAR dosyalarını. Bunun için unrar paketini kurmanız lazım. Şahsen grafik arayüzünden arşiv açmıyorum, komut satırı daha pratik geliyor.