Fedora'da dnf paket yöneticisi kurulu değildi Fedora'yı daha yeni kurmuştum zaten RPM -q dnf komudunu yazınca kurulu olmadığı yazıyor peki nasıl kurarım bilenler varsa yardımcı olursa sevinirim.
Zorin OS önerebilirim.
Apt paket yöneticisini kullanılır ve tıpkı Windows'a benzer.
Ücretsiz versiyonu mevcuttur.
Zorin OS Core yazan kısmı indireceksiniz.
Zorin OS önerebilirim.
Apt paket yöneticisini kullanılır ve tıpkı Windows'a benzer.
Ücretsiz versiyonu mevcuttur.
Zorin OS Core yazan kısmı indireceksiniz.
Kubuntu kuracağım Ubuntu kurarken bir sorun yaşamıştım acaba tekrar yaşar mıyım diye kurmuyorum Kubuntu mu Ubuntu mu diye düşünmüyor değilim şu anda siz hangisini seçerdiniz bu iki seçenekten.
Kubuntu kuracağım Ubuntu kurarken bir sorun yaşamıştım acaba tekrar yaşar mıyım diye kurmuyorum Kubuntu mu Ubuntu mu diye düşünmüyor değilim şu anda siz hangisini seçerdiniz bu iki seçenekten.
Ubuntu kurarken yaşadığınız sorunu az çok tahmin edebiliyorum.
Hocam önemli olan sizin hangisini seveceğiniz.
Ama bana kalırsa ben KDE ortamını daha çok seviyorum ve Kubuntu tercih ederdim.
Ubuntu kurarken yaşadığınız sorunu az çok tahmin edebiliyorum.
Hocam önemli olan sizin hangisini seveceğiniz.
Ama bana kalırsa ben KDE ortamını daha çok seviyorum ve Kubuntu tercih ederdim.
Ben aslında Ubuntu kurma taraftarıyım çünkü Fedora'dan önecede Ubuntu kurmayı dendedim ve olmadı dediğim gibi sorun yaşadım Kubuntu'da güzel aslında ama Ubuntu'da o sorunu bir daha yaşayıp yaşamayacağımın garantisi yok sizce o sorunu tekrar yaşar mıyım?
Ben aslında Ubuntu kurma taraftarıyım çünkü Fedora'dan önecede Ubuntu kurmayı dendedim ve olmadı dediğim gibi sorun yaşadım Kubuntu'da güzel aslında ama Ubuntu'da o sorunu bir daha yaşayıp yaşamayacağımın garantisi yok sizce o sorunu tekrar yaşar mıyım?
Yaşayacağınızı sanmam.
Ama eğer kurulum yaparken kurulum çöküyor ise Ubuntu açılırken güvenli modda başlatırsanız sorun çözülüyor.
Bir deneyin isterseniz.
Yaşayacağınızı sanmam.
Ama eğer kurulum yaparken kurulum çöküyor ise Ubuntu açılırken güvenli modda başlatırsanız sorun çözülüyor.
Bir deneyin isterseniz.