Çözüldü Fedora 42 GNOME Shell çöküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
5
Bilgisayarda kapağı kapatıp açtıktan sonra sistem inanılmaz yavaşladı, arayüzde takılmalar ve kablosuz aygıtlarda kesilme başladı. Sistemi yeniden başlattım ancak sorun çözülmedi, ne yapmam gerekiyor.

Sistem özelliklerim ekte verildiği gibidir:
1751138181704.png

Bilgisayar benim değil emanet, bu sorunu çözmezsem mahcup olacağım sahibine karşı. Bana verildiğinde sorunsuzdu.

Son düzenleme:
Çözüm
Belki X11'e geçip tekrar Wayland'e geçmeyi deneyebilirsiniz.
Sistemde X11 yüklü değil efendim. Kurmaya da çekiniyorum. Kendi bilgisayarımda sistemi bir iki defa bu geçiş sırasında bozdum.

GNOME Shell'i sistem izlencesinden sonlandırıp sistemi yeniden başlatınca düzeldi.
Bilgisayarda kapağı kapatıp açtıktan sonra sistem inanılmaz yavaşladı, arayüzde takılmalar ve kablosuz aygıtlarda kesilme başladı. Sistemi yeniden başlattım ancak sorun çözülmedi, ne yapmam gerekiyor.

Sistem özelliklerim ekte verildiği gibidir:
Eki Görüntüle 2522934

Bilgisayar benim değil emanet, bu sorunu çözmezsem mahcup olacağım sahibine karşı. Bana verildiğinde sorunsuzdu.

Yeni bir masaüstü ortamı kurduktan sonra mı oldu?

Sahibi de muhtemelen karşılaşıyordur bu sorunla diye tahmin ediyorum. Wayland'de böyle şeyler çok sık oluyor.
Sorduğumda olmuyor dedi benim de nedenle kafam karıştı. Normalde yeniden başlatınca da düzeliyordu ancak düzelmeyince bende kıl oldum.

Belki X11'e geçip tekrar Wayland'e geçmeyi deneyebilirsiniz.
Sistemde X11 yüklü değil efendim. Kurmaya da çekiniyorum. Kendi bilgisayarımda sistemi bir iki defa bu geçiş sırasında bozdum.

GNOME Shell'i sistem izlencesinden sonlandırıp sistemi yeniden başlatınca düzeldi.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı