Baklava Ordusu Decapat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 640 Çözümler 2 Yer Türkmenistan Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2024 #1 fastestmirrors ve paraleldownloads yaptım ama hala yavaş. Neden olabilir?
7 724141 Picopat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 160 Çözümler 3 11 Mart 2024 #2 Çünkü gerçekten yavaş. Fedora'yı seven reposuna katlanır. Dnf 5 midir 6 mıdır diye yeni sürümü çıktı Ama o da halen yavaş. Hızlı repo diye ben solusun reposuna derim Onun da defosu Arc repolarının yarısı falan oluşu
Çünkü gerçekten yavaş. Fedora'yı seven reposuna katlanır. Dnf 5 midir 6 mıdır diye yeni sürümü çıktı Ama o da halen yavaş. Hızlı repo diye ben solusun reposuna derim Onun da defosu Arc repolarının yarısı falan oluşu
TheHub Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 2.309 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri • Laptop: Hp Victus 16-S0024NT • İşlemci: AMD Ryzen 5 7640HS • Ekran kartı: Laptop Rtx 4060 • RAM: (2x8) 16 GB 5600 Mhz Ddr 5 • SSD: Samsung PM9A1 MZVL2512HCJQ PCI-Express 4.0 512 GB M.2 SSD • Windows 10 Pro •Mause: Bloddy A90 •Kulaklık: Gamepower Medusa Rainbow Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Mart 2024 #3 Baklava Ordusu dedi: Fastestmirrors ve paraleldownloads yaptım ama hala yavaş. Neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Çünkü yavaş size özel değil ağır.
Baklava Ordusu dedi: Fastestmirrors ve paraleldownloads yaptım ama hala yavaş. Neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Çünkü yavaş size özel değil ağır.
Baklava Ordusu Decapat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 640 Çözümler 2 Yer Türkmenistan Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2024 #4 724141 dedi: Çünkü gerçekten yavaş. Fedora'yı seven reposuna katlanır. Dnf 5 midir 6 mıdır diye yeni sürümü çıktı Ama o da halen yavaş. Hızlı repo diye ben solusun reposuna derim Onun da defosu Arc repolarının yarısı falan oluşu Genişletmek için tıkla... dnf install apt yapabiliyormuşuz. Fedora da apt kullanmak sorun çıkartır mı?
724141 dedi: Çünkü gerçekten yavaş. Fedora'yı seven reposuna katlanır. Dnf 5 midir 6 mıdır diye yeni sürümü çıktı Ama o da halen yavaş. Hızlı repo diye ben solusun reposuna derim Onun da defosu Arc repolarının yarısı falan oluşu Genişletmek için tıkla... dnf install apt yapabiliyormuşuz. Fedora da apt kullanmak sorun çıkartır mı?
7 724141 Picopat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 160 Çözümler 3 12 Mart 2024 #5 Ben denemedim. İşletim sisteminin en orijinal ayarlarını kurcalamak... Bilemedim.
gumbald_amca Centipat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 687 Çözümler 4 13 Mart 2024 #6 Zypper kullanabilirsin DNF yerine.
freedomx Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 1.369 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2024 #7 gumbald_amca dedi: Zypper kullanabilirsin DNF yerine. Genişletmek için tıkla... Zypper nasıl kurulur, o sorunu bende yaşıyorum?
gumbald_amca dedi: Zypper kullanabilirsin DNF yerine. Genişletmek için tıkla... Zypper nasıl kurulur, o sorunu bende yaşıyorum?
gumbald_amca Centipat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 687 Çözümler 4 15 Mart 2024 #8 freedomx dedi: Zypper nasıl kurulur, o sorunu bende yaşıyorum? Genişletmek için tıkla... Depoda var diye hatirliyorum. En son OpenMandriva'da yuklemistim.
freedomx dedi: Zypper nasıl kurulur, o sorunu bende yaşıyorum? Genişletmek için tıkla... Depoda var diye hatirliyorum. En son OpenMandriva'da yuklemistim.
freedomx Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 1.369 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2024 #9 gumbald_amca dedi: Depoda var diye hatirliyorum. En son OpenMandriva'da yuklemistim. Genişletmek için tıkla... Sudo dnf install zypper olarak kurdum. Chroium indirmek istiyorum nasıl yüklerim oradan?
gumbald_amca dedi: Depoda var diye hatirliyorum. En son OpenMandriva'da yuklemistim. Genişletmek için tıkla... Sudo dnf install zypper olarak kurdum. Chroium indirmek istiyorum nasıl yüklerim oradan?
gumbald_amca Centipat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 687 Çözümler 4 15 Mart 2024 #10 freedomx dedi: Sudo dnf install zypper olarak kurdum. Chroium indirmek istiyorum nasıl yüklerim oradan? Genişletmek için tıkla... Ilk once Zypper depolarini eklemen gerek diye biliyorum. Ekledikten sonra sudo zypper install seklinde kurabilirsin paketleri.
freedomx dedi: Sudo dnf install zypper olarak kurdum. Chroium indirmek istiyorum nasıl yüklerim oradan? Genişletmek için tıkla... Ilk once Zypper depolarini eklemen gerek diye biliyorum. Ekledikten sonra sudo zypper install seklinde kurabilirsin paketleri.